Yritysasiakkaat

Volvo Business - yritysautojen parhaimmisto Biliasta

Kun haluat työsuhdeautoilultasi tavallista enemmän - ajaa arvostetulla ja turvallisella Volvolla sekä nauttia sujuvasta huoltokokonaisuudesta - tervetuloa Biliaan, Volvon kotiin.
Valitse haluamasi malli
XC
V
S
Cross Country
XC40 Business
Alkaen 39367 € 145 g/km
Esittelyssä täysin uusi Volvo XC40 – Pieni katumaasturi suurilla innovaatioilla. Rakennettu kaupunkielämään.
V40 Business
Alkaen 29269 € 133 g/km
Viisiovinen elegantti Volvo V40 sai ennätyspisteet ja viisi tähteä Euro NCAP-turvallisuustesteissä ja valittiin vuonna 2013 Tekniikan Maailman talviautoksi (TM 4/2013). Vakiona City Safety -järjestelmä ja ensimmäisenä maailmassa jalankulkijoiden turvatyyny.
S60 Business Classic*
Alkaen 36856 € 102 g/km
Urheilullinen ja dynaaminen neliovinen sedan, jonka upeat ajo-ominaisuudet tekevät siitä ajamisesta nauttivan kuljettajan auton. Kaarreluistonestotekniikka tekee tästä autosta erityisen vakaan ja luotettavan vaihtelevissakin ajonopeuksissa. Vakiona City Safety.
V40 Cross Country Business
Alkaen 30626 € 136 g/km
Volvo V40 Cross Country -mallin vahva ulkoasu ja suurempi ajokorkeus tekevät arjen pakomatkoista jännittäviä seikkailuja. Siinä on vakiona City Safety -järjestelmä sekä edistyksellinen jalankulkijoiden turvatyyny.
XC60 Business
Alkaen 53458 € 70 g/km
Täysin uusi Volvo XC60 Business – työsuhdeautojen aatelia Suomen suosituin premium-luokan kaupunkimaasturi on uudistunut perusteellisesti palkitun 90-sarjan suuntaan. Mukavuus- ja turvallisuus-varustelu sekä ylellinen skandinaavinen muotoilu ovat Volvo-malliston ehdotonta huippua tehden uutuusmallista yhä halutumman ja järkevämmän työsuhdeauton.
V60 Sportswagon Business
Alkaen 42023 € 57 g/km
Ensiesittelyssä täysin uusi Volvo V60 Sportswagon. Uusi V60 on muuntautumiskykyinen sportswagon, joka auttaa sinua ottamaan jokaisesta hetkestä kaiken irti. Edistyksellinen alusta, tehokkaat mottorit ja säädettävät ajotilat takaavat sinulle kiehtovan ajokokemuksen. Sisätiloissa skandinaavinen käsityötaito yhdistyy älykkääseen teknologiaan ja tarjoaa sinulle aina viihtyisän ympäristön.
S90 Business
Alkaen 47210 € 58 g/km
Luokkansa uusi suunnannäyttäjä ajo-ominaisuuksillaan, ylellisyydellään ja turvallisuudellaan. Yhtenä innovaationa suurten eläinten (esim. hirvi) tunnistusjärjestelmä. Volvo, jollaista et ole koskaan aikaisemmin kokenut.
S60 Cross Country Classic Business*
Alkaen 40755 € 111 g/km
S60 Cross Countryn voimakaslinjainen muotoilu kuvastaa sen suorituskykyistä luonnetta. Integroidut pakoputkenpäät heijastavat sen urheilullista ja dynaamista puolta ja tilava matkustamo ja nahkaverhoillut, ergonomiset istuimet edustavat puhdasta ylellisyyttä.
V90 Business
Alkaen 50885 € 61 g/km
Volvon farmarit ovat aina olleet autoilun ikoneita. Uusi V90 jatkaa tämän perinteen vaalimista kauniimpana kuin koskaan tarjoten luokkansa parhaan vakiovarustelun niin turvallisuuden, ajamisen mukavuuden kuin käytettävyyden osalta.
V60 Cross Country Business
Alkaen 54438 € 159 g/km
Volvo V60 Cross Country on auto, jonka avulla voit kokea enemmän. Korkeampi maavara, neliveto ja kestävät korin suojaelementit auttavat sinua etsimään uusia seikkailuja. Tämä on auto jokaiselle, joka haluaa kulkea entistä pidemmälle.
V90 Cross Country Business
Alkaen 64246 € 172 g/km
Neliveto, korkeampi maavara (21 cm), isot pyörät sekä kaikkiin sää- ja tieolosuhteisiin optimoitu alusta – uusi V90 Cross Country kesyttää mökkitiet ja antaa itsevarmuutta ajamiseen haastavissakin olosuhteissa.

* vanha mittaustapa

Monipuoliset yrityspalvelut vain Biliasta
Volvo Business -esite
Tutustu uusimpaan Volvo Business -esitteeseen ja Volvo Business -mallistoon.
Työsuhdeautoa hankkimassa
Volvo mallisto on monipuolisempi kuin koskaan. Löydät aina juuri sinulle sopivan työsuhdeauton tarpeittesi mukaan. Tutustu Bilian palveluihin työsuhdeautoilijoille.
Kokonaisratkaisu yritykselle
Saat Biliasta koko paketin kerralla: Hyvin varustellut, turvalliset autot, kilpailukykyisen rahoituksen, kattavan vakuutuksen, auton ylläpitoon tarvittavat palvelut, jotka säästävät aikaa, vaivaa ja kustannuksia
Yrityspäättäjän checklist
Bilia tarjoaa Volvo -työsuhdeautoilijoille palveluita, jotka pitävät työntekijäsi tuottavina ja tyytyväisinä meidän huolehtiessa työsuhdeauton koko elinkaaresta hankkinnasta huoltoon ja ylläpitoon.
Ota yhteyttä
Jätä yhteystietosi ja kysy meiltä lisää yritysautoilun ratkaisuista. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Rahoitusvaihtoehdot
Soveltuuko yrityksellenne huoltoleasing, rahoitusleasing, osamaksu vai suoraosto –ratkaisu on tietenkin yrityksenne sisäinen asia. Me tarjoamme malliston, joka tutkitusti on haluttu myös vaihtoautona, ja jonka käyttökustannukset on helposti budjetoitavissa rahoitustavasta riippumatta.
Volvo Sopimus
Volvo Sopimus kattaa autosi määräaikaishuollot ja korjaukset kiinteään kuukausihintaan.
Autovakuutus
Bilian asiakkaana voit valita minkä tahansa mieleisesi vakuutusyhtiön. Bilia toimii joustavasti yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.