Yritysasiakkaat

Volvo Business - yritysautojen parhaimmisto Biliasta

Kun haluat työsuhdeautoilultasi tavallista enemmän - ajaa arvostetulla ja turvallisella Volvolla sekä nauttia sujuvasta huoltokokonaisuudesta - tervetuloa Biliaan, Volvon kotiin.
Valitse haluamasi malli
XC
V
S
Cross Country
XC40 Business
Alkaen 40563 € 127 g/km
Esittelyssä täysin uusi Volvo XC40 – Pieni katumaasturi suurilla innovaatioilla. Rakennettu kaupunkielämään.
V40 Business
Alkaen 29327 € 89 g/km
Viisiovinen elegantti Volvo V40 sai ennätyspisteet ja viisi tähteä Euro NCAP-turvallisuustesteissä ja valittiin vuonna 2013 Tekniikan Maailman talviautoksi (TM 4/2013). Vakiona City Safety -järjestelmä ja ensimmäisenä maailmassa jalankulkijoiden turvatyyny.
S60 Business Classic
Alkaen 37031 € 102 g/km
Urheilullinen ja dynaaminen neliovinen sedan, jonka upeat ajo-ominaisuudet tekevät siitä ajamisesta nauttivan kuljettajan auton. Kaarreluistonestotekniikka tekee tästä autosta erityisen vakaan ja luotettavan vaihtelevissakin ajonopeuksissa. Vakiona City Safety.
V40 Cross Country Business
Alkaen 31449 € 99 g/km
Volvo V40 Cross Country -mallin vahva ulkoasu ja suurempi ajokorkeus tekevät arjen pakomatkoista jännittäviä seikkailuja. Siinä on vakiona City Safety -järjestelmä sekä edistyksellinen jalankulkijoiden turvatyyny.
XC60 Business
Alkaen 55937 € 49 g/km
Täysin uusi Volvo XC60 Business – työsuhdeautojen aatelia Suomen suosituin premium-luokan kaupunkimaasturi on uudistunut perusteellisesti palkitun 90-sarjan suuntaan. Mukavuus- ja turvallisuus-varustelu sekä ylellinen skandinaavinen muotoilu ovat Volvo-malliston ehdotonta huippua tehden uutuusmallista yhä halutumman ja järkevämmän työsuhdeauton.
V60 Business Classic
Alkaen 38919 € 48 g/km
Vastustamaton ja valmiina lähtöön. Koe täysin uudenlainen Sportswagon, jonka upeat ajo-ominaisuudet vievät mukanaan. Vakiona mm. peräänajoja vähentävä City Safety täysjarrutuksella.
S90 Business
Alkaen 45701 € 46 g/km
Luokkansa uusi suunnannäyttäjä ajo-ominaisuuksillaan, ylellisyydellään ja turvallisuudellaan. Yhtenä innovaationa suurten eläinten (esim. hirvi) tunnistusjärjestelmä. Volvo, jollaista et ole koskaan aikaisemmin kokenut.
S60 Cross Country Classic Business
Alkaen 41210 € 111 g/km
S60 Cross Countryn voimakaslinjainen muotoilu kuvastaa sen suorituskykyistä luonnetta. Integroidut pakoputkenpäät heijastavat sen urheilullista ja dynaamista puolta ja tilava matkustamo ja nahkaverhoillut, ergonomiset istuimet edustavat puhdasta ylellisyyttä.
V90 Business
Alkaen 48405 € 46 g/km
Volvon farmarit ovat aina olleet autoilun ikoneita. Uusi V90 jatkaa tämän perinteen vaalimista kauniimpana kuin koskaan tarjoten luokkansa parhaan vakiovarustelun niin turvallisuuden, ajamisen mukavuuden kuin käytettävyyden osalta.
V60 Cross Country Classic Business
Alkaen 43106 € 111 g/km
V60 Cross Countrylle kaikki tiet ovat oikeita valintoja. Korkean maavaransa ansiosta se selviytyy kaikista tie- ja sääolosuhteista – ja nelivetoinen versio parantaa näitä ominaisuuksia entisestään.
V90 Cross Country Business
Alkaen 61124 € 138 g/km
Neliveto, korkeampi maavara (21 cm), isot pyörät sekä kaikkiin sää- ja tieolosuhteisiin optimoitu alusta – uusi V90 Cross Country kesyttää mökkitiet ja antaa itsevarmuutta ajamiseen haastavissakin olosuhteissa.
Monipuoliset yrityspalvelut vain Biliasta
Linkki
Volvo Business -esite
Tutustu uusimpaan Volvo Business -esitteeseen ja Volvo Business -mallistoon.
Linkki
Työsuhdeautoa hankkimassa
Volvo mallisto on monipuolisempi kuin koskaan. Löydät aina juuri sinulle sopivan työsuhdeauton tarpeittesi mukaan. Tutustu Bilian palveluihin työsuhdeautoilijoille.
Linkki
Kokonaisratkaisu yritykselle
Saat Biliasta koko paketin kerralla: Hyvin varustellut, turvalliset autot, kilpailukykyisen rahoituksen, kattavan vakuutuksen, auton ylläpitoon tarvittavat palvelut, jotka säästävät aikaa, vaivaa ja kustannuksia
Linkki
Yrityspäättäjän checklist
Bilia tarjoaa Volvo -työsuhdeautoilijoille palveluita, jotka pitävät työntekijäsi tuottavina ja tyytyväisinä meidän huolehtiessa työsuhdeauton koko elinkaaresta hankkinnasta huoltoon ja ylläpitoon.
Linkki
Ota yhteyttä
Jätä yhteystietosi ja kysy meiltä lisää yritysautoilun ratkaisuista. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Linkki
Rahoitusvaihtoehdot
Soveltuuko yrityksellenne huoltoleasing, rahoitusleasing, osamaksu vai suoraosto –ratkaisu on tietenkin yrityksenne sisäinen asia. Me tarjoamme malliston, joka tutkitusti on haluttu myös vaihtoautona, ja jonka käyttökustannukset on helposti budjetoitavissa rahoitustavasta riippumatta.
Linkki
Volvo Sopimus
Volvo Sopimus kattaa autosi määräaikaishuollot ja korjaukset kiinteään kuukausihintaan.
Linkki
Autovakuutus
Bilian asiakkaana voit valita minkä tahansa mieleisesi vakuutusyhtiön. Bilia toimii joustavasti yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.