Yritysasiakkaat

Volvo Business - yritysautojen parhaimmisto Biliasta

Kun haluat työsuhdeautoilultasi tavallista enemmän - ajaa arvostetulla ja turvallisella Volvolla sekä nauttia sujuvasta huoltokokonaisuudesta - tervetuloa Biliaan, Volvon kotiin.
Valitse haluamasi malli
XC
V
S
Cross Country
XC40 Business
Alkaen 38914 € 46 g/km
Esittelyssä täysin uusi Volvo XC40 – Pieni katumaasturi suurilla innovaatioilla. Rakennettu kaupunkielämään.
V40 Classic Business
Alkaen 28331 € 134 g/km
Viisiovinen elegantti Volvo V40 sai ennätyspisteet ja viisi tähteä Euro NCAP-turvallisuustesteissä ja valittiin vuonna 2013 Tekniikan Maailman talviautoksi (TM 4/2013). Vakiona City Safety -järjestelmä ja ensimmäisenä maailmassa jalankulkijoiden turvatyyny.
S90 Business
Alkaen 46952 € 42 g/km
Luokkansa uusi suunnannäyttäjä ajo-ominaisuuksillaan, ylellisyydellään ja turvallisuudellaan. Yhtenä innovaationa suurten eläinten (esim. hirvi) tunnistusjärjestelmä. Volvo, jollaista et ole koskaan aikaisemmin kokenut.
V40 Cross Country Business Classic
Alkaen 29784 € 137 g/km
Volvo V40 Cross Country -mallin vahva ulkoasu ja suurempi ajokorkeus tekevät arjen pakomatkoista jännittäviä seikkailuja. Siinä on vakiona City Safety -järjestelmä sekä edistyksellinen jalankulkijoiden turvatyyny.
XC60 Business
Alkaen 52586 € 55 g/km
Täysin uusi Volvo XC60 Business – työsuhdeautojen aatelia Suomen suosituin premium-luokan kaupunkimaasturi on uudistunut perusteellisesti palkitun 90-sarjan suuntaan. Mukavuus- ja turvallisuus-varustelu sekä ylellinen skandinaavinen muotoilu ovat Volvo-malliston ehdotonta huippua tehden uutuusmallista yhä halutumman ja järkevämmän työsuhdeauton.
V60 Sportswagon Business
Alkaen 42055 € 45 g/km
Ensiesittelyssä täysin uusi Volvo V60 Sportswagon. Uusi V60 on muuntautumiskykyinen sportswagon, joka auttaa sinua ottamaan jokaisesta hetkestä kaiken irti. Edistyksellinen alusta, tehokkaat mottorit ja säädettävät ajotilat takaavat sinulle kiehtovan ajokokemuksen. Sisätiloissa skandinaavinen käsityötaito yhdistyy älykkääseen teknologiaan ja tarjoaa sinulle aina viihtyisän ympäristön.
S60 Business
Alkaen 43719 € 43 g/km
Uusi Volvo S60 on urheilullinen sedan-malli, joka kirjoittaa ajamisen historiankirjat uusiksi. Vaivaton suorituskyky kohtaa intuitiivisen teknologian, ja hienostunut alusta tarjoaa oikeassa suhteessa mukavuutta ja hallittavuutta. Helppokäyttöinen älyteknologia yhdistyy hyvinvointiin, jonka vain ihmiskeskeinen innovaatio ja elegantti skandinaavinen design voivat tarjota.
V60 Cross Country Business
Alkaen 52096 € 157 g/km
Volvo V60 Cross Country on auto, jonka avulla voit kokea enemmän. Korkeampi maavara, neliveto ja kestävät korin suojaelementit auttavat sinua etsimään uusia seikkailuja. Tämä on auto jokaiselle, joka haluaa kulkea entistä pidemmälle.
XC90
Alkaen 85513 € 64 g/km
Skandinaavisuutta henkivä ja kokonaan Ruotsissa suunniteltu auto on yhdistelmä ainutlaatuista muotoilua ja ennennäkemätöntä huipputeknologiaa. Sinulle se tarjoaa sekä ylellisyyttä että helpotusta elämään.
V90 Business
Alkaen 50223 € 45 g/km
Volvon farmarit ovat aina olleet autoilun ikoneita. Uusi V90 jatkaa tämän perinteen vaalimista kauniimpana kuin koskaan tarjoten luokkansa parhaan vakiovarustelun niin turvallisuuden, ajamisen mukavuuden kuin käytettävyyden osalta.
V90 Cross Country Business
Alkaen 62975 € 171 g/km
Neliveto, korkeampi maavara (21 cm), isot pyörät sekä kaikkiin sää- ja tieolosuhteisiin optimoitu alusta – uusi V90 Cross Country kesyttää mökkitiet ja antaa itsevarmuutta ajamiseen haastavissakin olosuhteissa.
Monipuoliset yrityspalvelut vain Biliasta