Biliasta kokonaisratkaisu yrityksellesi

Oletko sitä mieltä, että: työsuhdeautoilun pitää sujua aikaa ja kustannuksia säästäen, volyymiedut kuuluvat suoraan asiakasyritykselle ja/tai sen työsuhdeautoilijoille, työsuhdeautoilija ansaitsee turvallisuutta ja mukavuutta edistäviä varusteita sekä työaikaa säästäviä palveluja?

Jos olet, Bilia on oikea paikka hankkia yrityksesi työsuhdeautot.

Yrityksen työsuhdeautoilun kustannuksia voi pitää kurissa monella tavoin. Meidän mielestämme hyvä tapa on varmistaa leasing- /rahoituskustannusten kilpailukyky, suosia jäännösarvonsa vahvasti säilyttäviä merkkejä, ohjata autovalintoja sähköisiin ja työtyytyväisyyttä sekä -turvallisuutta edistäviin ja testattuihin automalleihin.

Tarkista yrityksenne hintarajoihin sopivat Volvo -mallit >>

Lue lisää Volvon lataamisesta >>

Rahoitusratkaisut

Soveltuuko yrityksellenne huoltoleasing, rahoitusleasing, osamaksu vai suoraosto –ratkaisu on tietenkin yrityksenne sisäinen asia. Me tarjoamme malliston, joka tutkitusti on haluttu myös vaihtoautona, ja jonka käyttökustannukset on helposti budjetoitavissa rahoitustavasta riippumatta. Mikäli yrityksenne päätyy muuhun kuin perinteiseen huoltoleasingratkaisuun, tarjoamme valitsemanne rahoitusmuodon rinnalle Volvo Sopimuksen varmistamaan huoltojen ja korjausten kustannusten ennakoitavuuden.

Kokonaisratkaisu

Bilia tarjoaa Volvo -työsuhdeautoilijoille koko joukon palveluja, jotka on räätälöity pitämään työntekijäsi tuottavina meidän huolehtiessa työsuhdeauton koko elinkaaresta hankinnasta huoltoihin ja ylläpitoon.

Saat Biliasta koko paketin kerralla:

  • Hyvin varustellut, turvalliset autot
  • Kilpailukykyisen rahoituksen
  • Kattavan vakuutuksen
  • Auton ylläpitoon tarvittavat palvelut, jotka säästävät aikaa, vaivaa ja kustannuksia

Säästöä ja sujuvaa asiointia

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme. Kartoitetaan yhdessä yrityksenne autotarpeet .

Hallinointipalvelut

Yhteistyöverkostomme tarjoaa erilaisia hallinnointipalveluja, jotka voidaan yhdistää myös muihin kuin huoltoleasingrahoituksiin.

Kattava palveluverkosto

Bilia on pääkaupunkiseudun paras Volvo –jälleenmyyjä. Keskitymme merkkivalikoimassamme ainoastaan Volvoon, ja osaamme sen paremmin kuin muut niin automyynnin, huollon kuin palvelujen osalta. Bilia palvelee täyden palvelun autotalona Herttoniemessä, Olarissa ja Kaivokselassa.

Yritysmyynti - Fleet management
Finander Kirsi
Yritysmyyntipäällikkö
010 8522 749 040 9223 526
1.1.2024 alkaen soittaja maksaa Bilian yritysnumeroihin soitetuista puheluista liittymäsopimuksensa mukaisen matkapuhelin- tai paikallispuhelumaksun.