Rahoitusratkaisut yrityksille

Soveltuuko yrityksellenne huoltoleasing, rahoitusleasing, osamaksu vai suoraosto –ratkaisu on tietenkin yrityksenne sisäinen asia. Me tarjoamme malliston, joka tutkitusti on haluttu myös vaihtoautona, ja jonka käyttökustannukset on helposti budjetoitavissa rahoitustavasta riippumatta. Mikäli yrityksenne päätyy muuhun kuin perinteiseen huoltoleasingratkaisuun, tarjoamme valitsemanne rahoitusmuodon rinnalle Volvo Sopimuksen varmistamaan huoltojen ja korjausten kustannusten ennakoitavuuden.

Volvo Huoltoleasing - helppo ja huoleton ratkaisu

Volvo Huoltoleasing -sopimus kattaa sovitun ajokilometrimäärän lisäksi autosi määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset, sopimuskilometrien mukaiset renkaanvaihdot sekä sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi. Halutessasi voit sisällyttää sopimukseesi myös Volvia -pakettivakuutuksen. Sopimuksen päättyessä palautat auton Biliaan.

Volvo Huoltoleasing lyhyesti

 • Vuokra-aika on tavallisesti 24-48 kuukautta
 • Ensimmäisen vuokran suuruus määritellään sopimuskohtaisesti
 • Sopimukseen sisältyvä ajokilometrimäärä sovitaan yrityksesi tarpeita vastaavaksi
 • Vuokra on kiinteä ja yrityksesi verotuksessa vähennyskelpoinen
 • Koontilaskujen ansiosta yrityksesi on helppo hallinnoida suuriakin autokantoja

Volvo Rahoitusleasing on helppo tapa hankkia auto kiinteällä kuukausivuokralla

Volvo Rahoitusleasing ei sido pääomia eikä vakuuksia ja sopii erityisesti yrityksille, joiden auton käyttötarve vaihtelee tai ajokilometrimäärät ovat alhaisia. Halutessasi voit sisällyttää sopimukseesi myös Volvia -pakettivakuutuksen tai Volvo Sopimuksen. Kun pidät autostasi hyvää huolta, on yritykselläsi mahdollisuus saada vuokranpalautusta sopimuskauden päätyttyä.

 

Volvo Rahoitusleasing lyhyesti

 • Sopimusaika on tavallisesti 12-48 kuukautta
 • Jäännösarvo määritellään sopimuskohtaisesti
 • Auto toimii luoton vakuutena
 • Vuokra on kiinteä ja yrityksesi verotuksessa vähennyskelpoinen
 • Sopimuksen päättyessä yrityksesi hankkii autolle ostajan taloudellisen etupiirinsä ulkopuolelta
 • Mikäli auton myyntihinta ylittää sopimuksen mukaisen jäännösarvon, saa yrityksesi erotuksen hyväkseen vuokranpalautuksena. Vastaavasti jos myyntihinta alittaa sopimuksen mukaisen jäännösarvon, maksaa yrityksesi erotuksen Volvo Autorahoitukselle

Huolto- tai Rahoitusleasingin lisäksi myös turvallinen Volvo Autolaina voi olla varteenotettava vaihtoehto yrityksesi autohankinnassa. Kysy lisää omalta myyjältäsi!

Volvo Paketti - uusi auto turvalliseen kuukausihintaan

Volvo Paketti on uusi ja edullinen ratkaisu yritysautojen rahoitukseen. Auto, huollot, autorahoitus ja taattu hyvityshinta – saat kaiken edullisella kiinteällä kuukausihinnalla. Autamme yritystäsi kaikissa Volvo Pakettiin liittyvissä asioissa, hyvitämme vaihtoautot tai teemme tarvittaessa sopimuksen jopa ilman käsirahaa.

Uuden Volvo Paketti -auton saat näin:

 1. Valitse haluatko käyttää käsirahaa. Käsiraha pienentää kuukausierää. 
 2. Valitse auto, myyjämme tekee sinulle laskelman
 3. Tilaamme auton sinulle toiveidesi mukaisesti

Tutustu palveluun>