Yrityspäättäjän checklist

Yrityspäättäjän checklist

Kun valitset yritykseesi autotoimittajaa, varmista, että valintasi säästää niin kustannuksia ja aikaa kuin ympäristöäkin. 5 verratonta syytä hankkia yrityksesi auto Biliasta
  1. Biliasta saat joustavan kokonaisratkaisun, joka sisältää kaikki yritysautoihin liittyvät palvelut. Näin säästyy sekä aikaa että kuluja rahoitusmuodosta riippumatta. 
  2. Saat kaikki yrityksesi autoiluun liittyvät kulut yhdellä laskulla Bilian laajan ja osaavan yhteistyökumppaniverkoston kautta.
  3. Volvon mallistosta löydät turvallisen, luotettavan ja erittäin hyvin varustellun auton jokaiseen autoetuluokkaan. Hyvä varustelutaso ja huolettomuus erittäin kilpailukykyiseen hintaan ovat asioita, joita yrityksesi henkilöstö arvostaa.
  4. Valitessasi Bilian ja Volvon valitset vastuullisen, ympäristöystävällisen ja taloudellisen ratkaisun. Toimimme vastuullisesti ympäristöstä huolehtien ja mallistomme mahdollistaa erittäin vähäpäästöisen ja pienikulutuksisen yritysautostrategian.
  5. Bilian Yrityspalvelusopimuksella räätälöimme yhdessä sekä yrityksellesi että auton käyttäjille parhaiten sopivat palvelut sekä paikallisesti että tarvittaessa jopa maailmanlaajuisesti.
Hallinto
Finander Kirsi
Yritysasiakaspäällikkö
010 8522 749
040 9223 526
etunimi.sukunimi@bilia.fi
Haarakangas Putte
Yritysasiakaspäällikkö
010 8522 549
040 4503 362
etunimi.sukunimi@bilia.fi
1.6.2016 yritysnumeroiden puheluhinnat ovat samat sekä kiinteän verkon lankaliittymästä että matkapuhelimesta soitettaessa. Soittaessasi Biliaan teleoperaattorimme perimät hinnat ovat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.