Työsuhdeautoa hankkimassa?

Työsuhdeautoilijalla on monta valintakriteeriä. Ennen kaikkea työsuhdeauto on riskitön ja huoleton tapa ajaa uudella autolla. Työnantaja on useimmiten määrittänyt autohankinnan rajat, jotka voivat olla esim. hankintahinta, verotusarvo, leasingvuokra, CO2 tai kokonaiskustannus (TCO).

Mikä ratkaisee valintasi?

Työsuhdeautoilijana haluat parhaan vastineen rahallesi. Autoetusi verotetaan palkkatulon yhteydessä. Auton verotusarvo lasketaan verottajan ohjeistuksen mukaisesti. Onko sinulla käyttö- vai vapaa autoetu, määrittää auton käyttökustannusten jakaantumisen.  Valitsetko käyttöösi ladattavan hybridin vai kenties täyssähköauton? Lisäksi ehkä myös perheesi on hyväksyttävä valintasi, ja itse haluat nauttia auton ajo-ominaisuuksista. Haluatko mahdollisimman turvallisen auton? Ja onhan auton oltava myös dynaaminen ja hyvännäköinen, tai sovittava harrastuksiin, tai…

Lue lisää Volvon lataamisesta >>

Valintakriteerejä on yhtä monta kuin autoilijoitakin

Meidän tehtävämme on auttaa valinnassasi, ota yhteyttä asiantuntevaan Volvo –myyjään Biliassa. Bilian yritysmyynti palvelee sinua kaikissa kolmessa autotalossamme, Herttoniemessä, Kaivokselassa ja Olarissa. Avainasiakasyrityksillämme on nimetyt Volvo –myyjät, jotka tuntevat ko. yrityksen hankintakriteerit ja osaavat siten ohjata suoraan sopiviin vaihtoehtoihin. Jos olet epävarma omasta yhteyshenkilöstäsi, saat sen selville ottamalla yhteyttä keneen tahansa myyjistämme.

Tilaa koeajo luoksesi

Ennen koeajoauton luovutusta myyjä opastaa sinut auton varusteisiin ja ominaisuuksiin. Saat auton tyypillisesti muutamaksi tunniksi käyttöösi, tästä sovitaan kanssasi tarkemmin puhelimitse. Koeajon jälkeen käydään yhdessä läpi kokemuksesi koeajosta ja autosta.

 

Myös auton ylläpidon pitää sujua jouhevasti

Saat Biliasta joukon palveluja, jotka on räätälöity tekemään työsuhdeautoilijan elämästä helpompaa. Varmista yrityksesi autoasioista päättävältä tai omalta Volvo –myyjältäsi sisältyvätkö palvelut yrityksesi ja Bilian väliseen sopimukseen vai veloitetaanko niistä suoraan sinua. Palveluitamme ovat mm. Rengashotelli, Huoltoon nouto ja Lentohuolto.

Ota yhteyttä automyyjiimme!

Herttoniemi puh. 010 8522 886

Kaivoksela puh. 010 8522 881

Olari puh. 010 8522 884

Soittaessasi Bilian 010-alkuiseen numeroon teleoperaattorimme perimät hinnat ovat: Kiinteästä verkosta eli lankaliittymästä 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min. Matkapuhelinliittymästä 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min