Ajankohtaista
Black Friday by Bilia
Black Friday -etumme ovat vuoden odotetuimpia – eikä tämä vuosi tee poikkeusta. Toimi nopeasti ja varmistat tuhansien eurojen edut!
Black Friday etuja vaihtoautoihin
Black Friday starttaa Biliassa jo nyt - nyt Volvo Selekt -vaihtoautoihin ja Volvo -esittelyautoihin mm. 1 000 € polttoainetta kaupan päälle
Erä Volvo XC60 -malleja 599 €/kk
Kokosimme edulliseen ja kiinteään kuukausierään kaiken tarvitsemasi: ylellisesti varustellun ja suorituskykyisen Volvo XC60 -kaupunkimaasturin nelivedolla ja automaattivaihteistolla, talvirenkaat sekä määräaikaishuollot. Tartu tilaisuuteesi.
Huoleton Volvo Paketti
Valitse Volvo Paketti ja tiedät aina tarkalleen autoiluusi liittyvät menot. Kiinteällä kuukausimaksulla saat auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, rengassarjat säilytyksineen sekä laadukkaan sijaisauton aina huoltojen ajaksi. Tutustu mallistoon.
Osta nyt - maksa helmikuussa
Bilia Huoltoluotolla saat nyt korotonta maksuaikaa helmikuuhun 2019 asti. Huollata autosi nyt, kampanja on voimassa 1.10-30.11.
Loppuerä Volvo S60 Classic -malleja
Loppuerään Volvo S60 Classic -malleja nyt huippuvarustelun lisäksi automaattivaihteisto veloituksetta.
Volvo V40 Business Dynamic Edition -erikoismalli
Helppokäyttöinen teknologia yhdistettynä yksilölliseen muotoiluun tekee uudesta Volvo V40 Business Dynamic Edition -mallista täysin ainutlaatuisen.