Volvo huolto Helsinki

Tervetuloa Volvo -merkkihuoltoon Biliaan Helsingin Herttoniemeen. Tarjoamme monipuoliset huoltopalvelut kaikille Volvoille. Käytämme ainoastaan moderneja huoltomenetelmiä ja alkuperäisiä Volvo-varaosia elinikäisellä asiakaskohtaisella turvalla. Huoltopalveluissa sinua palvelevat kokeneet Volvo -asiantuntijat. Saat räätälöityä palvelua tarpeisiisi vaivattomasti sekä läpinäkyvällä hinnoittelulla.

Volvo omamekaanikko® palvelee

Bilia Herttoniemen huoltopalveluista löytyy 18 asiantuntevaa Omamekaanikkoa. Ammattitaitoisella tiimillä on vuosien kokemus Volvon huolloista.

Omamekaanikko huolehtii autostasi

Huollon aikana autostasi huolehtii henkilökohtainen Omamekaanikko, joka huolehtii autostasi aina ajanvarauksesta auton luovutukseen. Omamekaanikko tuntee juuri sinun autosi läpikotaisin, ja saat myös mahdollisissa tulevissa huolloissa palvelua aina samalta henkilöltä.

Omamekaanikkomme tarjoavat seuraavat edut huollon yhteydessä:

Huollon varaaminen Omamekaanikolle on vaivatonta ja säästää aikaasi. Näet netistä sähköisestä kalenterista heti vapaana olevat ajat, ja voit varata huollon hänelle saman tien.

Varaa huolto >>

Huolto- ja korjaamopalvelut

Bilia Herttoniemen huoltopalveluista löytyy laaja valikoima erilaisia huoltoja aina määräaikaishuolloista vianetsintään.

Kun Volvosi on huollettavana, mutta tarvitset auton käyttöösi, tarjoamme sinulle vaihtoehtoja liikkumiseen. Halutessasi voit myös jäädä työskentelemään asiakastilaamme huollon ajaksi.

Korikorjaamo Vantaan Kaivokselassa

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiösi kanssa. Jos autollesi on sattunut vahinko, voit vahinkoilmoituksen jälkeen lähettää meille helposti kuvat vahingosta. Vaihtoehtoisesti voit tuoda autosi tarkastukseen korikorjaamollemme Vantaan Kaivokselaan, jossa teemme korjauskustannuslaskelman vakuutusyhtiötä varten.

Huoltovalikoima

Volvo merkkihuolto

Bilia Herttoniemen huolto on erikoistunut Volvo merkkihuoltoon. Käytämme jokaisessa huollossa vain alkuperäisiä Volvo -varaosia. Varmistamme, että Volvosi huolletaan valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Määräaikaishuolto

Säännölliset tarkastukset pitävät autosi huippukunnossa. Volvon toimintoihin erikoistuneet asiantuntijamme suorittavat määräaikaishuollot autollesi. Määräaikaishuollossa tarkistamme, että kaikki autosi toimivuuden kannalta olennaiset asiat toimivat tehokkaasti.

Tarkistamme moottoriöljyn, öljynsuodattimet, moottorin, vaihteiston, voimansiirron sekä jarrupalat ja -levyt. Jakohihna on tarpeellista vaihtaa mallista riippuen neljän tai viiden vuoden välein, ja tarjoamme myös tätä huollon yhteyteen.

Katso määräaikaishuollon hinnasto ja varaa aika >>

 

Volvo Essential -huolto

Volvo Essential -huoltopaketit ovat tarkoitettuja yli 6-vuotiaille Volvoille. Tämä tarkoittaa erittäin kustannustehokasta huoltoa sekä edullista varaosahinnoittelua – kuitenkin kaikilla samoilla eduilla kuin määräaikaishuollossa.

Essential-huollossa varmistamme, että autosi antaa sinulle lisää turvallisia ajokilometrejä.

Katso Essential-huollon hinnasto ja varaa aika >>

Polestar huolto

Olemme sähköautovalmistaja Polestarin valtuutettu huoltokumppani. Käytämme jokaisessa huollossa vain alkuperäisiä varaosia. Korkeimmat turvallisuusstandardit takaavat sen, että Polestar-sähköautosi saa laadukkainta huolenpitoa.

Katso lisää Polestar-huollosta ja varaa aika >>

Ilmastointilaitteen huolto

Huollon yhteyteen on mahdollista yhdistää ilmastointilaitteen huolto. Huollon aikana varmistetaan ilmastointijärjestelmän tehokkuus ja puhtaus. Jokainen huolto sisältää kylmäaineet.

Ilmastointijärjestelmän säännöllinen huolto pidentää laitteen ikää ja lisää ajomukavuutta.

Katso ilmastointilaitteen huollon hinnasto ja varaa aika >>

Huollon lisäpalvelut

Ilmastointilaitteen huollon lisäksi tarjoamme useita eri lisäpalveluita, jotka voidaan toteuttaa huollon yhteydessä. Käytössäsi on esimerkiksi automaattivaihteiston BG PXT huuhtelu, ohjauskulmien tarkastus ja autosi katsastus. Valikoimassamme on myös monipuoliset pesu- ja pinnoituspalvelut Volvollesi huollon yhteydessä.

Omamekaanikkosi opastaa sinua mahdollisista huollon lisätöistä.

Lue lisää huollon lisäpalveluista >>

Tuulilasin korjaus ja vaihto

Nykyaikaisissa autoissa tuulilasi on tärkeä osa turvallisuusjärjestelmää. Se on tärkeä osa auton kestävää rakennetta, ja se vaikuttaa siihen miten auto muuttaa muotoaan törmäyksessä tai ympäriajossa, ja sen lujuus voi estää kattoa painumasta sisään. Tuulilasi myös tukee matkustajan puoleista turvatyynyä, jolloin se voi laueta oikein.

Alkuperäinen Volvo -tuulilasi, oikea liima, oikeat työmenetelmät ja koulutetut Volvo Omamekaanikot takaavat että Volvosi turvallisuus säilyy myös tuulilasinvaihdon jälkeen. Mikäli tuulilasissasi on kiveniskemä, voimme korjata sen odottaessasi ilman ajanvarausta.

Tutustu tarkemmin >>

Ajanvaraus huoltoon

Bilia Herttoniemen yhteystiedot ja aukioloajat

Varaa aikasi Bilian Herttoniemen huoltopalveluihin käytevästi netistä täällä>>. Käytössämme on vaivaton online-ajanvaraus. Vaihtoehtoisesti voit soittaa meille:

Omamekaanikkohuolto: p. 010 8522 140

Varaosat: p. 010 8522 142

Huoltopalvelut ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 7-18. 

Löydät Bilia Herttoniemen Huoltopalvelut osoitteesta Puusepänkatu 2, 00880 Helsinki. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä >>

Usein kysyttyä

Volvo -malleissa huolto on hyvä toteuttaa vuosittain tai 30 000 ajokilometrin jälkeen. Sähköautojen huoltoväli on 2 vuotta tai 30 000 km. Usein myös auto itse ilmoittaa vika- tai merkkivalolla, kun huollolle on tarvetta.

Säännöllinen auton huolto pidentää turvallisten ajokilometrien määrää.

Omamekaanikko huolehtii koko huoltoprosessista huollon ajanvarauksesta auton luovutukseen ja laskun läpikäymiseen, joten huoltotoimet sujuvat tavallista nopeammin. Voit hoitaa kaikki autosi huoltoasiat yhden ihmisen kautta.

Omamekaanikon tarjoamiin etuihin kuuluvat mm:

  • edullinen Essential -huolto yli 6 vuotiaille Volvoille
  • Volvo Tiepalvelu veloituksetta seuraavaan huoltoon asti
  • ohjelmistopäivitykset huollon yhteydessä veloituksetta
  • Volvo Cars - sovellukseen lisävuosi veloituksetta (Sensus -käyttöjärjestelmä)
  • Asiakaskohtainen elinikäinen turva Volvo Alkuperäisille varaosille

Lisätietoja saat henkilökunnaltamme.

 

Voit varata huollon suoraan Omamekaanikoltasi. Hän suunnittelee kanssasi huoltokäynnin toimenpiteet ja varaa tarvittavat varaosat. Hän hoitaa myös mahdollisen sijaisauton varauksen.

Varaa huolto >

Kun tuot auton huoltoon, asioit suoraan Omamekaanikon kanssa. Tulevat huoltotyöt ja muut toimenpiteet käydään läpi yhdessä.