Volvo Essential -huolto 197 € - edullinen tapa pitää Volvosi Volvona

Volvo Essential-huolto on tarkoitettu vanhemmille Volvo -malleille. Se merkitsee sekä huoltotyön että varaosien edullista hinnoittelua. Vaikka kyseessä on tavallista Volvo -määräaikaishuoltoa edullisempi huolto, saat kaikki samat edut kuin määräaikaishuollossakin: alkuperäisten Volvo -varaosien ja ammattitaitoisen Volvo -huollon mukanaan tuoman mielenrauhan ja varmuuden sekä Volvo Tiepalvelun seuraavaan huoltoon asti, maksimissaan vuodeksi kerrallaan.

Lähtökohtana on autosi turvallisuus

Tiedät, että Volvosi on aina huollettu oikeilla työmenetelmillä ja laitteilla ja alkuperäisillä varaosilla – autosi turvallisuuden ja toimivuuden varmistamiseksi.

Tarkastetaan kaikki se, mikä on tärkeintä

Essential-huoltoon sisältyvät kaikki autosi toimivuuden kannalta tärkeät toimenpiteet: moottoriöljyn (täyssynteettinen) ja öljynsuodattimen vaihto, mm. moottorin, vaihteiston, voimansiirron, jarrupalojen ja -levyjen tarkastukset.

Milloin autosi jakohihna pitää vaihtaa?

Jakohihna kuluu ja venyy, joten suosittelemme vaihtoa mallista riippuen neljän tai viiden vuoden välein. Volvo -alkuperäisosa varmistaa matkanteon jatkumisen ja turvallisuuden. Essential -huollon yhteydessä tarjoamme sinulle lisätyönä tehtävää jakohihnan vaihto -pakettia edulliseen hintaan.

Kaikki Volvo Omamekaanikon palvelut ovat käytössäsi myös Essential -huollon yhteydessä!

 

Essential-huolto koskee yli 6 vuotiaita Volvo malleja