Fix4Bike polkupyöränpidin nyt 595 €

Erittäin kompakti polkupyöränpidin kahdelle polkupyörälle. Helppo käyttää ja säilyttää. Polkupyöränpitimessä on esivalmius "Fix4Bike"-järjestelmällä varustetulle vetokoukulle. "Fix4Bike"-järjestelmän etuna on, että polkupyöränpidin pysyy paremmin paikallaan ja on helpompi asentaa vetokoukkuun. Tilaa verkkokaupasta tästä.

 

Älypuhelimen integrointi

Älypuhelimen integrointi koostuu sekä Apple CarPlay- että Android Auto -järjestelmistä ja asennetun kokoonpanon avulla voit käyttää älypuhelintasi helpolla ja turvallisella tavalla autossa. Tekniikan avulla voit ohjata älypuhelimesi toimintoja joko puhekomennoilla, ohjauspyörän säätimillä tai auton kosketusnäytön kautta. Kun integroit älypuhelimesi auton toimintojen kanssa, on helppoa kirjoittaa tekstiviestejä, soittaa puheluja ja navigoida määränpäähän.

Saatavana uusiin Volvo XC40, V60, XC60, S90, V90, V90 Cross Country -malleihin. Kysy lisää >

Pysäköintitutkan kamera - taakse

Pysäköintitutkan kamerayksiköllä voidaan laajentaa auton taustan näkökenttää ja saada mahdollisuus käyttää pysäköinnin yhteydessä "silmiä niskassa". Kameraa voidaan lähentää lähelle autoa. Vetokoukku näkyy tällöin näytössä, joten järjestelmä helpottaa peruuttamista perävaunun luokse.

 

Hinta asennettuna esim. 955 €.

Saatavana uusiin XC40, V60, XC60, S90, V90, V90 Cross Country, XC90 -malleihin. Hinta vaihtelee malleittain. Kysy lisää >

Sensus Navigation

Sensus Navigation on navigointijärjestelmä, joka on täysin integroitu autoon. Internetiin yhdistyminen antaa laajemman navigointikokemuksen. Liikennetiedotuksia otetaan jatkuvasti vastaan internetistä. Voit saada ehdotuksia vaihtoehtoisesta reitistä tietöiden, onnettomuuksien tai liikenteen muiden häiriöiden välttämiseksi.

Hinta asennettuna nyt 329 €.

(ovh 1100 €) Saatavana uusiin Volvo XC40, V60, XC60, S90, V90, XC90 -malleihin. Kysy lisää >