Lisävarusteet ja varaosat

Volvo lisävarusteet ja varaosat Biliasta

Valitsemalla alkuperäiset lisävarusteet varmistat, että autosi pysyy alkuperäisenä ja turvallisena ja teet autostasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Biliasta saat lisäksi Volvon laadukkaat alkuperäisvaraosat, jotka sopivat parhaiten autoosi ja pitävät yllä autosi kuntoa. Monipuolinen varaosa- ja lisävarustepalvelumme palvelee Kaivokselassa, Olarissa ja Herttoniemessä

Volvo On Call -sovellus

Kun olet hankkinut käytetyn Volvon, jossa on Volvo On Call -ominaisuus, saat sen käyttöösi Bilian varaosamyynnissä.

Volvo On Call -tilauksen jatkokauden voit ostaa esim. Bilian verkkokaupasta.

Lue lisää >>

Vision X Led-lisävalot

VisionX Led-lisävaloja saatavilla kolmea eri tehokkusluokkaa. Valoja ohjataan Volvo -ohjelmiston ansiosta helposti keskinäytöstä.

XMITTER   180W  1790 € asennettuna
XPR            90W    1190 € asennettuna
XPL             75W    1090 € asennettuna

Älypuhelimen integrointi

Älypuhelimen integrointi koostuu sekä Apple CarPlay- että Android Auto -järjestelmistä ja asennetun kokoonpanon avulla voit käyttää älypuhelintasi helpolla ja turvallisella tavalla autossa. Tekniikan avulla voit ohjata älypuhelimesi toimintoja joko puhekomennoilla, ohjauspyörän säätimillä tai auton kosketusnäytön kautta. Kun integroit älypuhelimesi auton toimintojen kanssa, on helppoa kirjoittaa tekstiviestejä, soittaa puheluja ja navigoida määränpäähän.

Saatavana uusiin Volvo XC40, V60, XC60, S90, V90, V90 Cross Country -malleihin. Kysy lisää >

Pysäköintitutkan kamera - taakse

Pysäköintitutkan kamerayksiköllä voidaan laajentaa auton taustan näkökenttää ja saada mahdollisuus käyttää pysäköinnin yhteydessä "silmiä niskassa". Kameraa voidaan lähentää lähelle autoa. Vetokoukku näkyy tällöin näytössä, joten järjestelmä helpottaa peruuttamista perävaunun luokse.

Hinta asennettuna esim. 955 €.

Saatavana uusiin XC40, V60, XC60, S90, V90, V90 Cross Country, XC90 -malleihin. Hinta vaihtelee malleittain. Kysy lisää >

Sensus Navigation

Sensus Navigation on navigointijärjestelmä, joka on täysin integroitu autoon. Internetiin yhdistyminen antaa laajemman navigointikokemuksen. Liikennetiedotuksia otetaan jatkuvasti vastaan internetistä. Voit saada ehdotuksia vaihtoehtoisesta reitistä tietöiden, onnettomuuksien tai liikenteen muiden häiriöiden välttämiseksi.

Hinta asennettuna 970 €.

Saatavana uusiin Volvo XC40, V60, XC60, S90, V90, XC90 -malleihin. Kysy lisää >