Lisävarusteet ja varaosat

Volvo lisävarusteet ja varaosat Biliasta

Valitsemalla alkuperäiset lisävarusteet varmistat, että autosi pysyy alkuperäisenä ja turvallisena ja teet autostasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Biliasta saat lisäksi Volvon laadukkaat alkuperäisvaraosat, jotka sopivat parhaiten autoosi ja pitävät yllä autosi kuntoa. Monipuolinen varaosa- ja lisävarustepalvelumme palvelee Kaivokselassa, Olarissa ja Herttoniemessä

 

Apple CarPlay

Apple CarPlay™ on turvallisempi ja helpompi tapa käyttää iPhonea autossa. Käytössä olevan tekniikan ansiosta voit ohjata iPhonesi toimintoja joko auton kosketusnäytön, ohjauspyörän säätimien tai Siri-äänitoiminnon kautta. Applen käyttöjärjestelmän tunnistamien vakiosovellusten kautta voit kirjoittaa tekstiviestejä, soittaa puheluita, kuunnella musiikkia ja navigoida.

Hinta asennettuna 399 €.

Saatavana uusiin Volvo XC40, V60, XC60, S90, V90, V90 Cross Country -malleihin. Kysy lisää >

Pysäköintitutkan kamera - taakse

Pysäköintitutkan kamerayksiköllä voidaan laajentaa auton taustan näkökenttää ja saada mahdollisuus käyttää pysäköinnin yhteydessä "silmiä niskassa". Kameraa voidaan lähentää lähelle autoa. Vetokoukku näkyy tällöin näytössä, joten järjestelmä helpottaa peruuttamista perävaunun luokse.

Hinta asennettuna esim. 955 €.

Saatavana uusiin XC40, V60, XC60, S90, V90, V90 Cross Country, XC90 -malleihin. Hinta vaihtelee malleittain. Kysy lisää >

Sensus Navigation

"Sensus Navigation" on navigointijärjestelmä, joka on täysin integroitu autoon. Internetiin yhdistyminen antaa laajemman navigointikokemuksen. Liikennetiedotuksia otetaan jatkuvasti vastaan Internetistä. Voit saada ehdotuksia vaihtoehtoisesta reitistä tietöiden, onnettomuuksien tai liikenteen muiden häiriöiden välttämiseksi.

Hinta asennettuna 1 200 €.

Saatavana uusiin Volvo XC40, V60, XC60, S90, V90, XC90 -malleihin. Kysy lisää >

Lue lisää lisävarusteista
Bilian verkkokauppa
Bilian verkkokaupasta saat alkuperäiset Volvo -varaosat ja lisävarusteet lähimpään postiin tai kotiovellesi. Lisäksi löydät myös paljon muita Volvo tuotteita kilpailukykyisillä hinnoilla. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Lisävarusteet Volvo -malleihin
Anna Volvollesi yksilöllinen ilme lisävarusteilla. Lisävarusteet-sivustolta löydät lisävarusteita kaikkiin Volvo -malleihin 90-luvulta asti. Valitse automalli ja mallivuosi ja löydät saatavilla olevat tuotteet.
Rengaspalvelu
Bilian rengaspalvelu tarjoaa sinulle uusien renkaiden lisäksi renkaiden vaihtopalvelun ja pyörien suuntauksen.
Volvo Polestar teho-optimointi
Polestar-teho-optimointi kasvattaa Volvosi moottoritehoa ja vääntömomenttia. Suorituskyky ja ajokokemus nousevat uudelle tasolle. Sinulla on aina lisätehoa käytössäsi tarvittaessa.
Kysy varaosista ja lisävarusteista
Täytä lomake, jos haluat lisätietoja autoosi sopivista varaosista tai lisävarusteista.