Lisävarusteet ja varaosat

Volvo lisävarusteet ja varaosat Biliasta

Valitsemalla alkuperäiset lisävarusteet varmistat, että autosi pysyy alkuperäisenä ja turvallisena ja teet autostasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Biliasta saat lisäksi Volvon laadukkaat alkuperäisvaraosat, jotka sopivat parhaiten autoosi ja pitävät yllä autosi kuntoa. Monipuolinen varaosa- ja lisävarustepalvelumme palvelee Kaivokselassa, Olarissa ja Herttoniemessä

 

Apple CarPlay

Apple CarPlay™ on turvallisempi ja helpompi tapa käyttää iPhonea autossa. Käytössä olevan tekniikan ansiosta voit ohjata iPhonesi toimintoja joko auton kosketusnäytön, ohjauspyörän säätimien tai Siri-äänitoiminnon kautta. Applen käyttöjärjestelmän tunnistamien vakiosovellusten kautta voit kirjoittaa tekstiviestejä, soittaa puheluita, kuunnella musiikkia ja navigoida.

Hinta asennettuna esim. V90 450 €.

Saatavana uusiin Volvo XC40, V60, XC60, S90, V90, V90 Cross Country -malleihin. Kysy lisää >

Pysäköintitutkan kamera - taakse

Pysäköintitutkan kamerayksiköllä voidaan laajentaa auton taustan näkökenttää ja saada mahdollisuus käyttää pysäköinnin yhteydessä "silmiä niskassa". Kameraa voidaan lähentää lähelle autoa. Vetokoukku näkyy tällöin näytössä, joten järjestelmä helpottaa peruuttamista perävaunun luokse.

Hinta asennettuna esim. 955 €.

Saatavana uusiin XC40, V60, XC60, S90, V90, V90 Cross Country, XC90 -malleihin. Hinta vaihtelee malleittain. Kysy lisää >

Sensus Navigation

"Sensus Navigation" on navigointijärjestelmä, joka on täysin integroitu autoon. Internetiin yhdistyminen antaa laajemman navigointikokemuksen. Liikennetiedotuksia otetaan jatkuvasti vastaan Internetistä. Voit saada ehdotuksia vaihtoehtoisesta reitistä tietöiden, onnettomuuksien tai liikenteen muiden häiriöiden välttämiseksi.

Hinta asennettuna 970 €.

Saatavana uusiin Volvo XC40, V60, XC60, S90, V90, XC90 -malleihin. Kysy lisää >

Lue lisää lisävarusteista