Volvo alkuperäinen tuulilasi - tärkeä osa turvallisuutta

Vaihdattamalla Volvosi tuulilasin Biliassa varmistat, ettei autosi turvallisuus vähene tuulilasin vaihdon myötä. Alkuperäinen Volvo -tuulilasi, oikea liima, oikeat työmenetelmät ja koulutetut Volvo Omamekaanikot takaavat että Volvosi turvallisuus säilyy myös tuulilasinvaihdon jälkeen. Mikäli tuulilasissasi on kiveniskemä, voimme korjata sen odottaessasi ilman ajanvarausta.

Tuulilasin korjaus

Jos kiveniskun aiheuttama vahinko ei ole liian suuri, se kannattaa korjata. Halkeama voi nopeasti laajentua ja pahimmassa tapauksessa tuulilasi rikkoutuu kokonaan. 

Korjaamme kiveniskemät Volvostasi odottaessasi ilman ajanvarausta. Tarvittaessa varaamme ajan tuulilasin vaihtoa varten. 

Tuulilasin korjaushinta alk. 69€, ja useimmiten tuulilasin korjaaminen tai vaihtaminen sisältyy auton vakuutusturvaan.

Mikäli kiveniskemä on kuvan vihreällä alueella, sen voi yleensä korjata.
Punaisella alueella olevat vauriot edellyttävät tuulilasin vaihtoa.
Keltaisen alueen vaurioiden osalta omamekaanikkosi arvioi, mikä on paras ratkaisu.

Tuulilasin vaihto

Nykyaikaisissa autoissa tuulilasi on tärkeä osa turvallisuusjärjestelmää. Se on tärkeä osa auton kestävää rakennetta, ja se vaikuttaa siihen miten auto muuttaa muotoaan törmäyksessä tai ympäriajossa, ja sen lujuus voi estää kattoa painumasta sisään. Tuulilasi myös tukee matkustajan puoleista turvatyynyä, jolloin se voi laueta oikein.

Tuulilasin takana on tärkeitä turvallisuusvarusteita, kuten kamera ja laser, jotka vaikuttavat erilaisten turvallisuusjärjestelmien toimintaan. Volvon tuulilasi on kehitetty optimaalisesti, jotta tuulilasinäytön (HUD) tarkkuus on mahdollisimman hyvä.

Väärin asennettu tuulilasi - johtuupa virhe sitten puutteellisista tiedoista/taidoista, väärästä liimasta, riittämättömästä kovettumisajasta tai vääristä työmenetelmistä - voi vakavasti vaarantaa autosi turvallisuuden.