Tiepalvelu

Volvo Tiepalvelu - ja matka jatkuu

Valtakunnallinen Volvo Tiepalvelu tuo lisäturvaa mahdollisten teknisten vikojen tai onnettomuuksien varalle. Se on toiminnassa 24 tuntia vuorokaudessa.

Volvo Tiepalvelu maksutta

Kun käytät autosi Volvo -huollossa ja havaitut viat korjataan, saat aina Volvo Tiepalvelun turvaksesi. Etu koskee kaikenikäisiä Volvoja ja sellaisiakin, jotka on huollettu välillä jossain muualla. Volvo Tiepalvelu on voimassa seuraavaan huoltoon asti, maksimissaan vuoden kerrallaan. Tiepalvelu edellyttää Bilia tai Volvo Korttia.

Volvo Tiepalvelu on apunasi, jos autosi tulee toimintakyvyttömäksi esimerkiksi teknisen vian tai liikenneonnettomuuden seurauksena normaaleissa käyttöolosuhteissa. Jos autosi vika on sellainen, ettei sitä saa korjattua heti tien päällä, Volvo Tiepalvelu järjestää sijaisauton tai majoituksen - valintasi mukaan.

Volvo Tiepalvelun palveluita ovat mm.

  • auton hinaus lähimmälle valtuutetulle merkkikorjaamolle
  • tarvittaessa vuokra-auto tai
  • majoitus korjauspaikkakunnalla, mikäli asut yli 100 km päässä tai
  • paluumatka asuinpaikkakunnalle tai matkan jatkaminen määränpäähän ja korjatun auton noutaminen. 

Volvo Tiepalvelu on puhelinsoiton päässä

Voit soittaa veloituksetta Suomessa. Palvelu on suomen- tai ruotsinkielellä.

  • Suomessa 0800-13600
  • Ulkomailta suomeen: +358-800-13600

Bilian palveluauto

Bilian Palveluauto tulee luoksesi. Palveluauto auttaa Bilian asiakkaita pääkaupunkiseudulla korjaamojen aukioloaikojen ulkopuolella.

Palveluautossa on ammattitaitoisen mekaanikon lisäksi kattava valikoima alkuperäisiä varaosia. Tarvittaessa mekaanikko hoitaa paikalle myös edullisen sijaisauton. Palveluauton lähtömaksu on 95 euroa ja klo 22.00 ja 6.00 välisenä aikana 140 euroa, työstä ja varaosista veloitetaan erikseen.

Bilian Palveluauto päivystää vuoden jokaisena päivänä numerossa 0400 455 260. Kirjoita numero muistiin ja pidä mukana autossasi!