Yksityisasiakkaat

Bilia on paras paikka ostaa Volvo

Olemme tehtaan omistama jälleenmyyjä. Tämä tarkoittaa, että löydät meiltä aina viimeisimmät malli-, moottori- ja varustevaihtoehdot, asiantuntevimmat palvelut sekä parhaat edut. Tervetuloa koeajolle Biliaan, Volvon kotiin.
Valitse haluamasi malli
XC
V
S
Cross Country
XC40
Alkaen 39367 € 145 g/km
Esittelyssä täysin uusi Volvo XC40 – Pieni katumaasturi suurilla innovaatioilla. Rakennettu kaupunkielämään.
V40
Alkaen 30195 € 133 g/km
V40:n jokainen yksityiskohta on optimaalisesti viritetty urheilullista ja tasapainoista ajettavuutta ja korkeaa mukavuustasoa varten. Hienostunut jousitus, tarkka ohjaus ja uudet Drive-E-moottorit tarjoavan tehoa yhdistettynä erittäin pieneen kulutukseen ja päästöihin.
S60 Classic*
Alkaen 37980 € 102 g/km
Volvo S60 on säilyttänyt vauhdikkaan persoonallisuutensa. Päiväajovalot ja leveämpi säleikkö vaakakromipalkeilla ovat tehneet S60-mallista entistä dynaamisemman. Volvo S60:n dynaamisen ajonautinnon voi nyt kruunata mukautuvalla digitaalimittaristolla.
V40 Cross Country
Alkaen 31489 € 135 g/km
Volvo V40 Cross Countrylla ajat näppärästi asfaltilla ja yhtä sulavasti haasteellisemmassakin maastossa. Korotettu maavara yhdessä korkeamman alustan kanssa tarjoaa hyvän näkyvyyden sekä kaupungissa että maaseudulla. Tämä malli kestää taatusti kovempaakin menoa.
XC60
Alkaen 53458 € 68 g/km
Täysin uusi Volvo XC60 – määrittelee luokkansa uuden laatutason Uuden sukupolven Volvo XC60 kulkee luokkansa kärjessä. Mukana on nyt tuttuja mukavuus- ja turvallisuusvarusteita uudesta 90-sarjasta, kuten esimerkiksi suurten eläinten havaitsemistoiminto. Uutuusmalli seuraa palkittua 90-sarjaa myös skandinaavisella muotoilullaan.
V60 Sportswagon
Alkaen 42023 € 57 g/km
Ensiesittelyssä täysin uusi Volvo V60 Sportswagon. Uusi V60 on muuntautumiskykyinen sportswagon, joka auttaa sinua ottamaan jokaisesta hetkestä kaiken irti. Edistyksellinen alusta, tehokkaat mottorit ja säädettävät ajotilat takaavat sinulle kiehtovan ajokokemuksen. Sisätiloissa skandinaavinen käsityötaito yhdistyy älykkääseen teknologiaan ja tarjoaa sinulle aina viihtyisän ympäristön.
S90
Alkaen 47210 € 54 g/km
Luokkansa uusi suunnannäyttäjä ajo-ominaisuuksillaan, ylellisyydellään ja turvallisuudellaan. Yhtenä innovaationa suurten eläinten (esim. hirvi) tunnistusjärjestelmä. Volvo, jollaista et ole koskaan aikaisemmin kokenut.
S60 Cross Country Classic*
Alkaen 41810 € 111 g/km
S60 Cross Countryn voimakaslinjainen muotoilu kuvastaa sen suorituskykyistä luonnetta. Integroidut pakoputkenpäät heijastavat sen urheilullista ja dynaamista puolta ja tilava matkustamo ja nahkaverhoillut, ergonomiset istuimet edustavat puhdasta ylellisyyttä.
XC90
Alkaen 91920 € 79 g/km
Skandinaavisuutta henkivä ja kokonaan Ruotsissa suunniteltu auto on yhdistelmä ainutlaatuista muotoilua ja ennennäkemätöntä huipputeknologiaa. Sinulle se tarjoaa sekä ylellisyyttä että helpotusta elämään.
V90
Alkaen 50885 € 57 g/km
Volvon farmarit ovat aina olleet autoilun ikoneita. Uusi V90 jatkaa tämän perinteen vaalimista kauniimpana kuin koskaan tarjoten luokkansa parhaan vakiovarustelun niin turvallisuuden, ajamisen mukavuuden kuin käytettävyyden osalta.
V60 Cross Country
Alkaen 54438 € 159 g/km
Volvo V60 Cross Country on auto, jonka avulla voit kokea enemmän. Korkeampi maavara, neliveto ja kestävät korin suojaelementit auttavat sinua etsimään uusia seikkailuja. Tämä on auto jokaiselle, joka haluaa kulkea entistä pidemmälle.
V90 Cross Country
Alkaen 64081 € 171 g/km
Neliveto, korkeampi maavara (21 cm), isot pyörät sekä kaikkiin sää- ja tieolosuhteisiin optimoitu alusta – uusi V90 Cross Country kesyttää mökkitiet ja antaa itsevarmuutta ajamiseen haastavissakin olosuhteissa.

* vanha mittaustapa

Huippulaadukkaat palvelut vain Biliasta
Nopean toimituksen autot
Meillä on aina tarjolla myös nopeaan toimitukseen uusia, ajamattomia Volvo -malleja.
Esittelyautot
Yhtiömme omassa käytössä olleet Volvo -henkilöautot ovat uuden veroisia ja hyvin varusteltuja.
Valitse Volvo Paketti
Valitse Volvo Paketti ja tiedät tarkalleen autoiluusi liittyvät menot. Maksat vain kiinteän kuukausihinnan, joka sisältää auton, huollot, rahoituksen ja taatun hyvityshinnan.
Volvo Sopimus
Volvo Sopimus kattaa autosi määräaikaishuollot ja korjaukset kiinteään kuukausihintaan.
Bilia tuo koeajon luoksesi
Valitse mieleisesi Volvo -malli, tule valitsemaasi Bilian toimipisteeseen tai tilaa koeajo Sinulle sopivaan osoitteeseen.
Autovakuutus
Bilian asiakkaana voit valita minkä tahansa mieleisesi vakuutusyhtiön. Bilia toimii joustavasti yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.
Rahoitusvaihtoehdot
Tarjoamme sinulle aina kilpailukykyiset rahoitusvaihtoehdot. Voit valita sinulle mieluisimman , edullisen ja joustavan hankintatavan.
Volvo vientiautopalvelut
Volvo Vientiautopalvelut palvelee ulkomaille muuttavia suomalaisia. Autamme mielellämme auton ulkomaille vientiin liittyvissä kysymyksissä. If you´re serving as a diplomat you can benefit from your entitlement whether you´re already on your posting, or just about to embark.