Yksityisasiakkaat

Bilia on paras paikka ostaa Volvo

Olemme tehtaan omistama jälleenmyyjä. Tämä tarkoittaa, että löydät meiltä aina viimeisimmät malli-, moottori- ja varustevaihtoehdot, asiantuntevimmat palvelut sekä parhaat edut. Tervetuloa koeajolle Biliaan, Volvon kotiin.
Valitse haluamasi malli
XC
V
S
Cross Country
XC40
Alkaen 40563 € 127 g/km
Esittelyssä täysin uusi Volvo XC40 – Pieni katumaasturi suurilla innovaatioilla. Rakennettu kaupunkielämään.
V40
Alkaen 29100 € 89 g/km
V40:n jokainen yksityiskohta on optimaalisesti viritetty urheilullista ja tasapainoista ajettavuutta ja korkeaa mukavuustasoa varten. Hienostunut jousitus, tarkka ohjaus ja uudet Drive-E-moottorit tarjoavan tehoa yhdistettynä erittäin pieneen kulutukseen ja päästöihin.
S60 Classic
Alkaen 38160 € 102 g/km
Volvo S60 on säilyttänyt vauhdikkaan persoonallisuutensa. Päiväajovalot ja leveämpi säleikkö vaakakromipalkeilla ovat tehneet S60-mallista entistä dynaamisemman. Volvo S60:n dynaamisen ajonautinnon voi nyt kruunata mukautuvalla digitaalimittaristolla.
V40 Cross Country
Alkaen 31218 € 99 g/km
Volvo V40 Cross Countrylla ajat näppärästi asfaltilla ja yhtä sulavasti haasteellisemmassakin maastossa. Korotettu maavara yhdessä korkeamman alustan kanssa tarjoaa hyvän näkyvyyden sekä kaupungissa että maaseudulla. Tämä malli kestää taatusti kovempaakin menoa.
XC60
Alkaen 55937 € 49 g/km
Täysin uusi Volvo XC60 – määrittelee luokkansa uuden laatutason Uuden sukupolven Volvo XC60 kulkee luokkansa kärjessä. Mukana on nyt tuttuja mukavuus- ja turvallisuusvarusteita uudesta 90-sarjasta, kuten esimerkiksi suurten eläinten havaitsemistoiminto. Uutuusmalli seuraa palkittua 90-sarjaa myös skandinaavisella muotoilullaan.
V60 Classic
Alkaen 40063 € 104 g/km
Todellinen ajajan auto tarjoaa erinomaista ajettavuutta, luonnollista ajodynamiikkaa ja Volvolle ominaista mukavuutta ja monipuolisuutta. Mukautuvan takaistuimen ansiosta Volvo V60 sopii täydellisesti kaikille matkoille.
S90
Alkaen 45701 € 46 g/km
Luokkansa uusi suunnannäyttäjä ajo-ominaisuuksillaan, ylellisyydellään ja turvallisuudellaan. Yhtenä innovaationa suurten eläinten (esim. hirvi) tunnistusjärjestelmä. Volvo, jollaista et ole koskaan aikaisemmin kokenut.
S60 Cross Country Classic
Alkaen 42277 € 111 g/km
S60 Cross Countryn voimakaslinjainen muotoilu kuvastaa sen suorituskykyistä luonnetta. Integroidut pakoputkenpäät heijastavat sen urheilullista ja dynaamista puolta ja tilava matkustamo ja nahkaverhoillut, ergonomiset istuimet edustavat puhdasta ylellisyyttä.
XC90
Alkaen 84397 € 49 g/km
Skandinaavisuutta henkivä ja kokonaan Ruotsissa suunniteltu auto on yhdistelmä ainutlaatuista muotoilua ja ennennäkemätöntä huipputeknologiaa. Sinulle se tarjoaa sekä ylellisyyttä että helpotusta elämään.
V90
Alkaen 48405 € 119 g/km
Volvon farmarit ovat aina olleet autoilun ikoneita. Uusi V90 jatkaa tämän perinteen vaalimista kauniimpana kuin koskaan tarjoten luokkansa parhaan vakiovarustelun niin turvallisuuden, ajamisen mukavuuden kuin käytettävyyden osalta.
V60 Cross Country Classic
Alkaen 44292 € 111 g/km
V60 Cross Countrylle kaikki tiet ovat oikeita valintoja. Korkean maavaransa ansiosta se selviytyy kaikista tie- ja sääolosuhteista – ja nelivetoinen versio parantaa näitä ominaisuuksia entisestään. 
V90 Cross Country
Alkaen 61124 € 138 g/km
Neliveto, korkeampi maavara (21 cm), isot pyörät sekä kaikkiin sää- ja tieolosuhteisiin optimoitu alusta – uusi V90 Cross Country kesyttää mökkitiet ja antaa itsevarmuutta ajamiseen haastavissakin olosuhteissa.
Huippulaadukkaat palvelut vain Biliasta
Linkki
Nopean toimituksen autot
Meillä on aina tarjolla myös nopeaan toimitukseen uusia, ajamattomia Volvo -malleja.
Linkki
Esittelyautot
Yhtiömme omassa käytössä olleet Volvo -henkilöautot ovat uuden veroisia ja hyvin varusteltuja.
Linkki
Valitse Volvo Paketti
Valitse Volvo Paketti ja tiedät tarkalleen autoiluusi liittyvät menot. Maksat vain kiinteän kuukausihinnan, joka sisältää auton, huollot, rahoituksen ja taatun hyvityshinnan.
Linkki
Rahoitusvaihtoehdot
Tarjoamme sinulle aina kilpailukykyiset rahoitusvaihtoehdot. Voit valita sinulle mieluisimman , edullisen ja joustavan hankintatavan.
Linkki
Volvo Sopimus
Volvo Sopimus kattaa autosi määräaikaishuollot ja korjaukset kiinteään kuukausihintaan.
Linkki
Bilia tuo koeajon luoksesi
Valitse mieleisesi Volvo -malli, tule valitsemaasi Bilian toimipisteeseen tai tilaa koeajo Sinulle sopivaan osoitteeseen.
Linkki
Autovakuutus
Bilian asiakkaana voit valita minkä tahansa mieleisesi vakuutusyhtiön. Bilia toimii joustavasti yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.
Linkki
Volvo vientiautopalvelut
Volvo Vientiautopalvelut palvelee ulkomaille muuttavia suomalaisia. Autamme mielellämme auton ulkomaille vientiin liittyvissä kysymyksissä. If you´re serving as a diplomat you can benefit from your entitlement whether you´re already on your posting, or just about to embark.