Bilian rengaspalvelut

Voit jättää renkaat meille säilytettäväksi rengashotelliin, jolloin kutsumme sinut renkaanvaihtoon kauden vaihtuessa. Säästät tilaa, aikaa ja vaivaa! Meiltä saat Volvoosi sopivat rengaspaketit kätevästi alle asennettuna. Tutustu rengaslaskuriimme!

Rengashotelli

Helppo ja vaivaton renkaiden säilytys ja vaihto Biliasta! Rengashotelli 129€ / kausi (sisältää yhden vaihdon). Bilian Rengashotellipalvelussa kesä- ja talvirenkaasi varastoidaan ja vaihdetaan alle aina kauden vaihtuessa. Säästät tilaa, aikaa ja vaivaa - ja saat renkaiden vaihtoon aina kutsun ajoissa. Rengashotelli asiakkailla on aina oltava ennakkoon varattu aika renkaanvaihtoon huoltokorjaamolta.

Pyöränsuuntaus

Väärät pyörien suuntakulmat aiheuttavat renkaiden nopean kulumisen ja tekevät autosta vaikean ohjattavan. Pyörien suuntakulmien tarkistus ja säätö säännöllisin väliajoin säästää rahaa ja parantaa ajokokemusta. Pyörien suuntaus kannattaa tehdä esimerkiksi renkaiden uusinnan yhteydessä. Pyörien suuntaus pitää tehdä mm. ohjausnivelten vaihdon jälkeen. Biliassa on käytössä nykyaikaiset laitteet ja auton valmistajan ohjearvot joilla varmistetaan paras tulos. Hinta 109€ (ei koske sähköautoja).

Ota yhteyttä

Kysy renkaista Yhteydenottolomakkeella tai suoraan henkilökunnaltamme. Autamme sinua mielellämme.