Rahoitusvaihtoehdot

Kilpailukykyinen rahoitus

Tarjoamme Sinulle aina erittäin kilpailukykyiset rahoitusvaihtoehdot uuteen autoosi. Olipa kyse uudesta tai vaihtoautosta, saat meiltä helpon ja hyvän rahoitusratkaisun autoiluusi. Toimimme joustavasti yhteistyössä kaikkien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa ja haemme Sinulle markkinoiden parhaan tarjouksen. Voit valita mieleisesi edullisen ja joustavan autonhankintatavan.

Osamaksurahoitus

Hankkiessasi auton osamaksurahoituksella annat vain käsirahan tai vanhan autosi vaihdossa. Maksat rahoituksen kiinteissä kuukausierissä sovituilla ehdoilla. Kysy lisää myyjiltämme!

Volvo Paketti - auto, huollot ja taattu hyvityshinta

Volvo Paketti sisältää yhdessä kuukausierässä kaiken autoiluun tarvitsemasi. Etukäteen laskettu kiinteä kuukausierä ei aiheuta ikäviä yllätyksiä tai kokemuksia matkan varrella. Selkeän Volvo Paketti -laskelman avulla tiedät kaikki sopimusajan kustannukset etukäteen. Ei lisäkustannuksia, ei ikäviä kokemuksia – vain tankkaaminen jää sinulle!

Halutessasi voit sisällyttää rahoitukseen myös huoltosopimuksen. Valitsit sitten pelkän uuden auton tai kaiken kattavan ylläpitopaketin, tiedät autoilun kuukausittaiset kustannukset etukäteen. Osamaksupohjainen rahoitussopimus on yksinkertainen ja selkeä tapa suunnitella autonhankinnan kustannukset hyvissä ajoin.

Kun sopimusaika tai kilometrit täyttyvät, voit palauttaa auton meille tai lunastaa sen omaksi, ja tietysti vaihtaa sen uuteen Volvoon! Tutustu tarkemmin volvopaketti.fi.