Bilia

Bilia on Volvon koti

Bilia on pääkaupunkiseudulla toimiva Volvo-henkilöautojen jälleenmyyjä. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaiden autojen lisäksi henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua kaikissa auton omistamiseen liittyvissä asioissa. Toimintaamme ohjaa visio olla oman alueemme halutuin ja menestyvin autoilun palveluorganisaatio. Tervetuloa Biliaan, Volvon kotiin.
Lue lisää Biliasta
Bilian yhteystiedot ja aukioloajat
Bilian toimipisteet sijaitsevat Herttoniemessä, Kaivokselassa ja Olarissa. Katso yhteystiedot ja aukioloajat
Bilia yrityksenä
Bilia toimii pääkaupunkiseudulla Volvo henkilöautojen jälleenmyyjänä. Olemme Volvo Car Finland Oy Ab:n tytäryhtiö.
Laatu ja ympäristö
Bilian toimintaa ohjaavat palvelun laatu ja ympäristöarvot, joiden pohjana on ISO 9001 laatujärjestelmä ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmä.
Lehdistötiedotteet
Uusimmat lehdistötiedotteet ja uutiset Volvo -malleista.
Töihin Biliaan?
Bilia tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden kehittyä ja menestyä automarkkinoiden houkuttelevimman tuotemerkin parissa. Avoimet työpaikat ja avoimen hakemuksen löydät täältä
Bilia kortti
Bilia tarjoaa pääkaupunkiseudun Volvo-asiakkailleen yksilöllisiä ja monipuolisia etuja niin autoiluun kuin vapaa-aikaankin. Bilia kortilla saat rahanarvoisia etuja.
Bilia Olarin pesukatu
Bilia Olarin pesukatu pesee autosi hellävaraisesti. Pesukadun harjallisissakin pesuissa auto pestään aina harjattomasti ennen harjapesua. Pesukatumme on sujuva ja ruuhkaton, pesemme kaikki automerkit.
Palaute Bilialle
Ruusuja tai risuja? Kerro palautteesi meille, vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.