6 syytä valita yksityisleasing

Saat käyttöösi turvallisen ja taloudellisen auton ilman käsirahaa tai autolainaa. Bilia yksityisleasing on helppoa, huoletonta ja vaivatonta autoilua.

Service step

Bilia Yksityisleasing on taloudellisesti ennakoitua ajoa

Yksityisleasingin kiinteä kuukausihinta on sama koko sopimuskauden. Ei käsirahaa eikä omistamisen riskiä. Maksat vain auton käytöstä, eikä yllättäviä remonttikuluja ole.

Service step

Kuukausimaksu kattaa myös huollot ja renkaat

Yksityisleasing-autoilu on huoletonta. Hoidamme puolestasi esimerkiksi määräaikaishuollot, huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset sekä kesä- ja talvirenkaiden vaihdot ja uusinnan. Näin varmistat, että käytössäsi on aina huollettu auto turvallisilla renkailla. 

Lue lisää yksityisleasing kuukausimaksusta

Service step

Aja huolettomia kilometrejä ilman auton omistamista

Bilia Yksityisleasing tarjoaa mahdollisuuden saada autoilun parhaat puolet kiinteään kuukausihintaan. Et hankintavaiheessa maksa käsirahaa tai luopumisvaiheessa auton arvon alenemisesta. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia kaikista käytännön asioista kuten määräaikaishuolloista. Voit keskittyä autoiluun.

Service step

Sujuva matkanteko vuoden jokaisena päivänä

Bilia yksityisleasing sisältää myös Volvo Cars -sovelluksen, josta saat autoon keskitetyn tuen ja tiedon. Saat käyttöösi myös Volvo Tiepalvelun avun kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. 

Lue lisää Bilia yksityisleasing-sopimuksesta

 

Service step

Uusi ja turvallinen auto aina käytössäsi

Volvo on tunnettu edelläkävijä turvallisuus- ja teknologiaratkaisuissa, ja Bilia yksityisleasing mahdollistaa aina turvallisen ja uuden auton käytön. Sopimuskausi kestää yleensä kolme vuotta, jonka jälkeen voit valita jälleen uuden auton.

Service step

Uusin teknologia kätesi ulottuvilla

Volvo tarjoaa aina tutkitusti turvallista autoilua sinulle ja perheellesi. Yksityisleasing mahdollistaa kiinteään kuukausihintaan myös sähköauton tai hybridiauton ajomukavuuden, taloudellisuuden ja turvallisuuden.

Bilia yksityisleasing -sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Kysy lisää myyjiltämme ja pyydä tarjous!