Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haemme uusien autojen myyjää Kaivokselaan tai Olariin

Haemme Sinua autoalasta kiinnostunutta tai autoalan ammattilaista uusien autojen myyjäksi Bilia Kaivokselaan tai Bilia Olariin.

Sinulla on palava halu ratkaista asiakkaidemme autoiluun liittyvät tarpeet. Kokemus autoalasta on eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on ammattimainen ote myyntityöhön ja asiakastyöskentelyyn sekä halu kehittyä huippuosaajaksi.

Automyyjänä onnistumisen edellytyksiä ovat pitkäjänteisyys, joustavuus, yhteistyökyky ja oma-aloitteisuus. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja - asiakashankinta nykyaikaisia kanavia käyttäen sekä aktiivinen puhelintyö on oleellinen osa automyyjän työtä.

Tehtävässä edellytetään ajokortin voimassaoloa.

 

Tarjoamme Sinulle hyvän työpaikan Suomen suurimmalla Volvo -jälleenmyyjällä sekä loistavan mahdollisuuden menestyä markkinoiden houkuttelevimman tuotemerkin parissa.

Saat meillä käyttöösi Suomen johtavan autoliikkeen myynnin työkalut sekä vahvan organisaation tuen.

Kunnian myyntityösi menestyksestä kuittaat sinä itse. Tuloksiin kannustavat suuren talon monipuoliset mahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 6. - 10.7.2020 välisenä aikana Kaivokselan uusien autojen myynnin myyntipäällikkö Juha Hahka p. 040 546 5924 ja uusien autojen myynnin myyntijohtaja Mika Vainio p. 050 467 6369.

 

Lähetä hakemus ja CV 17.7.2020 mennessä sähköpostitse HR -koordinaattori Mirva Pirkkalaiselle mirva.pirkkalainen@bilia.fi. Ilmoita hakemuksessa kumpi toimipisteistä olisi Sinulle ensisijaisena toiveena.

Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen palkanlaskijaa

Palkanlaskijan tehtävään kuuluu mm. Bilian kuukausipalkkojen palkanlaskenta Mepco HR- ja palkanlaskentaohjelmaa käyttäen, palkkojen täsmäytykset kirjanpitoon, viranomaisilmoitukset sekä työntekijöiden ja esimiesten tukeminen palkka- ja henkilöstöasioissa. Lisäksi tehtävässä pääsee kehittämään palkkahallinnon toimintatapoja yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävä voi laajentua jatkossa emoyhtiön Volvo Car Finlandin ja sisaryhtiön Hertzin palkanlaskentaan. 


Palkkahallinnon hoitaminen on vaativaa työtä. Tehtävässä menestyminen edellyttää:
o    työkokemusta palkanlaskennasta sekä lainsäädännön ja TES:n tulkitsemisesta
o    ymmärtämystä palkkaverotuksesta 
o    osaamista tulorekisterin ilmoittamisesta/vaatimuksista
o    Mepcon tai vastaavan HR- ja palkanlaskentaohjelman hyvää osaamista
o    hyvää excel -osaamista
o    provisiopalkkauksen tuntemusta
o    kykyä ja halua kehittää toimintatapoja ja omaa osaamista
o    hyvää kommunikointitaitoa suomeksi ja kohtalaista englanninkielen taitoa


Lisäksi olet luonteeltasi tarkka, vastuullinen, järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja positiivisen asenteen omaava. Autoalan kokemus sekä tuntipalkkojen palkanlaskentaosaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme Sinulle:
o    vakituisen työsuhteen vakavaraisessa Volvo Car -yhtiössä
o    hyvän perehdytyksen
o    työtä tukevat tietojärjestelmät
o    laajat kouluttautumismahdollisuudet
o    ison yhtiön henkilöstöedut
o    mahdollisuuden kehittyä ja kehittää
o    joustavat työajat
o    monipuolisen työn lähellä liiketoimintaa ja henkilöstöä 

Työpaikka sijaitsee Vantaalla Kaivokselan toimipisteessä. Työtä voi mahdollisesti tehdä ajoittain myös muissa toimipisteissä. Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimies talousjohtaja Jarmo Luoma p. 0400869877. 
Hakemukset tulee lähettää HR -koordinaattori Mirva Pirkkalaiselle osoitteeseen mirva.pirkkalainen@bilia.fi. Hakemukseen tulee liittää mukaan CV ja palkkatoive. Hakuaikaa on 12.7.2020 asti.  

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  

Tutustu työnhakijoita koskevaan tietosuojaselosteeseen>