Avoimet työpaikat

Polestar Helsinki hakee Polestar Specialistia

Polestar on sähköautomerkki, joka hyödyntää hienostunutta suorituskykyä ja huipputeknologiaa. Missiona on tuoda ajamisen ilo uuteen aikakauteen tarjoamalla edistyksellisiä, sähköistettyjä suorituskykyisiä autoja, jotka on suunniteltu ilman kompromisseja.

Polestar laajenee - Polestar Automotive Finland ja Bilia Oy Ab avaavat yhteistyössä Suomen ensimmäisen Polestar-liikkeen, Polestar Helsingin. Helsingin Polestar Destination tuo uuden tavan lähestyä koko toimialaa. Keskitymme vahvasti luovaan ympäristöön, jossa asiakas voi asioida niin fyysisesti Polestar Specialistin kanssa kuin digitaalisestikin. Me emme usko oikoreitteihin, innovoimme jatkuvasti ja haluamme ylittää odotuksia.

Polestar Helsinki rekrytoi Polestar Specialistia vakituiseen työsuhteeseen pian avattavaan Helsingin toimipisteeseen.

Polestarilla työskentelet yhdessä Helsinki Destination tiimin kanssa.  Tarjoamme innostavan, opettavaisen ja unohtumattoman kokemuksen niin nykyisille kuin tuleville Polestarin asiakkaille. Destination tiimin jäsenenä työskentelet vastuullisessa roolissa etulinjassa ja välität osaamisellasi brändimme tarinaa eteenpäin. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu eri muodoissa, koeajojen järjestäminen ja uusien autojen luovutus.

Etsimme myyntihenkistä asiantuntijaa, joka taidoillaan räätälöi ratkaisun asiakkaan toiveiden mukaan. Kokemus autoalasta on eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on ammattimainen ote asiakastyöskentelyyn sekä halu kehittyä huippuosaajaksi.

Henkilönä olet utelias, luova ja innostunut. Sinulla on vahvat viestintätaidot ja saat asioita tapahtumaan. Osaat työskennellä nykyaikaisissa digitaalisissa kanavissa ja hyödyntää niitä työssäsi.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta asiakaspalvelusta
  • Kiinnostusta ja mielenkiintoa muuttaa autoalaa. Kannustamme myös eri alan osaajia hakemaan tehtävään.
  • Vähintään kahden vuoden kaupallisen alan kokemusta
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
  • Halu ja innostus oppia uutta
  • Valmiutta vaihtuviin ja monipuolisiin työtehtäviin

 

Tehtävä vaatii voimassa olevaa ajokorttia ja mahdollisuutta työskennellä myös viikonloppuisin.

Tehtävästä lisätietoja antaa Polestar Destination Manager Topi Ilvesniemi p. 040 837 4306 arkisin klo 10-16.

Rekrytointi toteutetaan Bilian ja Polestarin yhteistyönä. Hakemukset ja CV tulee lähettää Bilian henkilöstöpäällikkö Mirva Pirkkalaiselle (mirva.pirkkalainen@bilia.fi) 30.9.2021 mennessä - Toimi heti, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

 

Hae mukaan Volvo Omamekaanikko trainee-ohjelmaan

Etsimme nyt useita tulevaisuuden tähtiä osaksi Volvo Omamekaanikko trainee -ohjelmaa. Jos sytyt itsesi haastamisesta ja haluat päästä kehittymään autoalan ammattilaiseksi tämä voi olla mahdollisuutesi. Haethan heti, sillä vaikka viimeinen hakupäivä on 24.9., etenemme haussa nopealla aikataululla jo hakuajan aikana!

Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Katso lisää ja hae mukaan >>

Tutustu työnhakijoita koskevaan tietosuojaselosteeseen>