Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Uudistuvan malliston ja myynnin kasvun myötä haemme Sinua autoalasta kiinnostunutta tai autoalan ammattilaista

uusien autojen myyjäksi Bilia Kaivokselaan.

Sinulla on palava halu ratkaista asiakkaidemme autoiluun liittyvät tarpeet. Kokemus autoalasta on eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on ammattimainen ote myyntityöhön ja asiakastyöskentelyyn sekä halu kehittyä huippuosaajaksi.

Automyyjänä onnistumisen edellytyksiä ovat pitkäjänteisyys, joustavuus, yhteistyökyky ja oma-aloitteisuus. Asiakashankinta nykyaikaisia kanavia käyttäen sekä aktiivinen puhelintyö on oleellinen osa automyyjän työtä.

Tarjoamme Sinulle hyvän työpaikan Suomen suurimmalla Volvo -jälleenmyyjällä sekä loistavan mahdollisuuden menestyä markkinoiden houkuttelevimman tuotemerkin parissa.

Saat meillä käyttöösi Suomen johtavan autoliikkeen myynnin työkalut sekä vahvan organisaation tuen.

Kunnian myyntityösi menestyksestä kuittaat sinä itse. Tuloksiin kannustavat suuren talon monipuoliset mahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Juha Hahka 12.-14.3.2019 ja 19.-21.3.2019 p. 040 546 5924.

 

Lähetä hakemus ja CV 24.3.2019 mennessä sähköpostitse HR -koordinaattori Mirva Pirkkalaiselle mirva.pirkkalainen@bilia.fi

 

Haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tutustu työnhakijoita koskevaan tietosuojaselosteeseen>