Bilia kortti - hyviä etuja Bilian asiakkaille

Bilia tarjoaa pääkaupunkiseudun Volvo-asiakkailleen yksilöllisiä ja monipuolisia etuja niin autoiluun kuin vapaa-aikaankin. Mikäli olet Bilian vaihtoauto-asiakas, saat myös useita Bilian etuja, joita muilla vaihtoautoliikkeillä ei ole tarjolla.

Bilia kortin rahanarvoiset edut

Saat 10% alennuksen Bilian LentoHuollon palvelumaksusta.

Lisäksi saat kausietuja Bilialta ja sen yhteistyökumppaneilta.

Kun Sinulla on Bilia Etukortti, olet Bilian asiakasetujen piirissä ja hyödyt monin tavoin. Bilia ilahduttaa Sinua myös Etuasiakkaille tarkoitetuilla tapahtumilla, tarjouksilla, alennuksilla ja kausieduilla. Muista näyttää aina korttiasi Biliassa asioidessasi, niin varmistat kaikki etusi.

Asiakastiedotteita ja tarjouksia

Volvo -asiakkaanamme saat Bilian asiakastiedotteita sekä Volvo -asiakkaille tarkoitettuja erikoistarjouksia, jotka saat Bilia kortilla, sillä kortti sisältää kaikki Volvo -kortin edut ja ominaisuudet. Bilian asiakastiedotteista löydät ajankohtaista tietoa Bilian palveluista ja lisäeduista.

Volvo Tiepalvelu maksutta

Kun käytät autosi Volvo -huollossa ja havaitut viat korjataan, saat aina Volvo Tiepalvelun turvaksesi. Etu koskee kaikenikäisiä Volvoja ja sellaisiakin, jotka on huollettu välillä jossain muualla. Volvo Tiepalvelu on voimassa seuraavaan huoltoon asti, maksimissaan vuoden kerrallaan (sähköautoilla kaksi vuotta). Tiepalvelu edellyttää Bilia tai Volvo Korttia.

Volvo Tiepalvelu on apunasi, jos autosi tulee toimintakyvyttömäksi esimerkiksi teknisen vian tai liikenneonnettomuuden seurauksena normaaleissa käyttöolosuhteissa. Jos autosi vika on sellainen, ettei sitä saa korjattua heti tien päällä, Volvo Tiepalvelu järjestää sijaisauton tai majoituksen - valintasi mukaan.

Alennusta Hertz vuokra-autosta

Maailmanlaajuinen yhteistyökumppanimme Hertz palvelee Sinua joustavasti kaikissa autonvuokrausasioissa. Hertz Autovuokraamo tarjoaa Bilia Etukortin haltijoille jopa 10% alennuksen Hertzin julkaistuista nettihinnoista Suomessa ja ulkomailla. Alennuksen saat mainitsemalla varausvaiheessa alennustunnisteen CDP-koodi 811379. Varaukset tästä tai Hertz Varauspalvelusta puh. 0200 11 22 33 (0,75€/min + pvm/mpm).

Bilia Etukortin haltijana pääset nauttimaan myös Hertzin kanta-asiakasohjelman Gold-jäsenyydestä.

Hertz Gold Plus Rewards

Valitse päämääräsi ja anna meidän huolehtia muusta! Haluamme, että saat matkastasi enemmän irti.

Nopeutta varauksiin ja vuokrauksiin ympäri maailman:

  • ei vuosimaksua ja helppo hakemus netin kautta
  • jäsentasokorotukset käytön mukaan
  • jäsenprofiilin hallinnointi netin kautta
  • jäsenprofiilin tiedot siirtyvät suoraan autovarauksiin
  • hinnoittelukäytäntö jäsenprofiilin mukaan
  • voit ohittaa jonot ja kulkea suoraan ajoneuvollesi
  • ei jonoja, ei turhaa paperityötä, tai muuta matkaasi hidastavaa toimenpidettä

Gold-palvelu on voimassa mikäli jäsentiedot ovat ajan tasalla.

Tutustu ja liity Hertzin kanta-asiakasohjelmaan tästä. Se on ilmaista!

Saat rahoitus- ja vakuutusetuja

Bilian kautta saat käyttöösi monipuoliset rahoitus- ja vakuutusvaihtoehdot ja useiden yhteistyökumppanien edut. Jos valitset mm. Volvia-vakuutuksen, ja mikäli hirvivahinko sattuu, Sinun ei tarvitse maksaa lainkaan omavastuuta.