Volvo XC60

Volvo XC60

Lataushybridi

Dynaaminen citymaasturi

Suomen suosituin citymaasturi XC60 - sen edistynyt tekniikka auttaa tekemään ajokokemuksesta mukavan ja juuri sinua miellyttävän. XC60 on myös Tekniikan Maailman vertailun paras katumaasturi-lataushybridi 2022.

Suomen suosituin lataushybridi

Volvo XC60 keula
Volvo XC60 kojelauta
Volvo XC60 keskikonsoli
Volvo XC60 istuin
Volvo XC60
80 km
Toimintamatka sähköllä
3 h
Latausaika 16A 2-vaihe
1,0 l/100 km
Polttoaineenkulutus (WLTP)
4,9 s
0 - 100 km/h (T8)

Tutustu miksi XC60 on niin suosittu

Nelivetoinen XC60 on ketterä, tasaisen tehokas ja varma ajettava. Voit ajaa sähköllä jopa 80 km.

Lataa älykkäämmin ja nopeammin

XC60 latautuu nopeammin. Uudella 2-vaiheisella 6,4 kW:n sisäisellä laturilla auton akku latautuu nollasta 100 prosenttiin kolmessa tunnissa.

Kaikki data sisältyy

Digitaalinen palvelupakettimme sisältää kaiken datasiirron, joten sen avulla yhdistät kätevästi digitaalisen elämäsi XC60-autoosi.

Volvo XC60 lyhyesti

Google sisäänrakennettuna

Voit käyttää suosikkisovelluksiasi, kuten Google Assistantia, Google Mapsia ja muuta Google Playn tarjontaa suoraan autossasi, joten ajokokemuksesi on saumaton ja omanlaisesi.

Volvo Cars -sovellus

Digitaalisen palvelupaketin osana pääset nauttimaan kaikista Volvo Cars -sovelluksen etäpalveluista. Voit esimerkiksi lukita ja avata auton, esipuhdistaa ja lämmittää tai viilentää matkustamon.

Upea äänentoisto

Suunniteltu niille, jotka vaativat äänimaailmalta enemmän. Lisävarusteena saatavana Bowers&Wilkins 1 400 watin huippuluokan äänentoistojärjestelmä, joka tuo musiikkiisi aivan uudenlaista kirkkautta ja todentuntua.

Vältä törmäykset

Älykäs kuljettajaa avustava tekniikka voi auttaa havaitsemaan ja välttämään muita ajoneuvoja, jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja suuria eläimiä. Järjestelmä antaa ensin kuljettajalle varoituksen ja sitten jarruttaa, jos kuljettaja ei reagoi.

XC60 - tämä keskikokoinen citymaasturi on suunniteltu dynaamiseen ajoon. Ladattavan hybridi-SUV:n sähkö- ja bensiinimoottorit tekevät täydellistä yhteistyötä – tuloksena vähemmän päästöjä, enemmän vetovoimaa ja tehoa käyttöösi. Pure-tilassa voit ajaa XC60:lla jopa 80 km täysin ilman pakokaasupäästöjä.

Saatavilla olevat Volvo XC60 -autot

Bilia yksityisleasing

815 €/kk

24 kk 36 kk 48 kk
10 tkm 15 tkm 20 tkm 25 tkm 30 tkm

Sisältää:

  • Alumiinivanteet 18"
  • Driver Assistance: mukautuva vakionopeudensäädin jonoavustimella ja puoliautonominen ohjausaputoiminto
  • Driver Awareness: BLIS kuolleen kulman varoitus ja Cross Traffic Alert risteävän liikenteen varoitus peruuttaessa
  • LED ajovalot ja automaattiset kaukovalot
  • Pysäköintitutka eteen ja taakse
  • Pysäköintikamera taakse

Hinnat ovat suuntaa antavia. Pyydä omiin tarpeisiisi räätälöity tarjous myyjältämme. Kuukausivuokra sisältää toimitusmaksun ja talvirenkaat.