Volvo V60

Volvo V60

Lataushybridi

Luotu sinua varten

Volvo V60 Sportswagon -farmari on suunniteltu dynaamiseen ajoon. Mallistosta löydät omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon lataushybridiversiona. Tervetuloa koeajolle Biliaan, Volvon kotiin.

Dynaaminen sportswagon

Volvo V60 etuvalo
Volvo V60 keskikonsoli
Volvo V60 kojelauta
Volvo V60 takaistuin
Volvo V60
92 km
Toimintamatka sähköllä
3 h
Latausaika 16A 2-vaihe
0,8 l/100 km
Polttoaineenkulutus (WLTP)
4,6 s
0 - 100 km/h (T8)

Tilaa elämälle

Sähköistetty lataushybridi kuljettaa sinut huomiseen. Voit ajaa sähköllä jopa 92 km.

Lataa älykkäämmin ja nopeammin

V60 latautuu nopeammin. Uudella 2-vaiheisella 6,4 kW:n sisäisellä laturilla auton akku latautuu nollasta 100 prosenttiin kolmessa tunnissa.

Kaikki data sisältyy

Digitaalinen palvelupakettimme sisältää kaiken datasiirron, joten sen avulla yhdistät kätevästi digitaalisen elämäsi V60-autoosi.

Volvo V60 lyhyesti

Google sisäänrakennettuna

Voit käyttää suosikkisovelluksiasi, kuten Google Assistantia, Google Mapsia ja muuta Google Playn tarjontaa suoraan autossasi, joten ajokokemuksesi on saumaton ja omanlaisesi.

Volvo Cars -sovellus

Digitaalisen palvelupaketin osana pääset nauttimaan kaikista Volvo Cars -sovelluksen etäpalveluista. Voit esimerkiksi lukita ja avata auton, esipuhdistaa ja lämmittää tai viilentää matkustamon.

Bowers&Wilkins äänentoisto

Suunniteltu niille, jotka vaativat äänimaailmalta enemmän. Lisävarusteena saatavana Bowers&Wilkins 1 400 watin huippuluokan äänentoistojärjestelmä, joka tuo musiikkiisi aivan uudenlaista kirkkautta ja todentuntua.

Älykästä turvatekniikkaa

Älykäs kuljettajaa avustava tekniikka voi auttaa havaitsemaan ja välttämään muita ajoneuvoja, jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja suuria eläimiä. Järjestelmä antaa ensin kuljettajalle varoituksen ja sitten jarruttaa, jos kuljettaja ei reagoi.

Nauti dynaamisen skandinaavisen farmarin latayshybridiversiosta. V60-hybridifarmarin sähkö- ja bensiinimoottorit tekevät täydellistä yhteistyötä – tuloksena vähemmän päästöjä, enemmän vetovoimaa ja tehoa käyttöösi. Täyssähkötilassa voit ajaa V60:lla jopa 92 km täysin ilman pakokaasupäästöjä.

Saatavilla olevat Volvo V60 -autot

Bilia yksityisleasing

812 €/kk

24 kk 36 kk 48 kk
10 tkm 15 tkm 20 tkm 25 tkm 30 tkm

Sisältää:

  • Alumiinivanteet 18"
  • Driver Assistance: mukautuva vakionopeudensäädin jonoavustimella ja puoliautonominen ohjausaputoiminto
  • Driver Awareness: BLIS kuolleen kulman varoitus ja Cross Traffic Alert risteävän liikenteen varoitus peruuttaessa
  • LED ajovalot ja automaattiset kaukovalot
  • Pysäköintitutka eteen ja taakse
  • Pysäköintikamera taakse

Hinnat ovat suuntaa antavia. Pyydä omiin tarpeisiisi räätälöity tarjous myyjältämme. Kuukausivuokra sisältää toimitusmaksun ja talvirenkaat.