Volvo V90

Uudistunut Volvo V90

Koe skandinaavisen premium-farmarin uudistettu versio. V90 on suunniteltu hienostuneeseen ajoon, planeettamme parhaaksi. Mallistossa tarjolla sekä kevythybridi että lataushybridi. Varaa koeajo ja tule Biliaan!

V90

Kevythybridi/Bensiini Kevythybridi/Diesel

Volvon farmarit ovat aina olleet autoilun ikoneita. Uusi V90 jatkaa tämän perinteen vaalimista kauniimpana kuin koskaan tarjoten luokkansa parhaan vakiovarustelun niin turvallisuuden, ajamisen mukavuuden kuin käytettävyyden osalta.

V90 Recharge

Lataushybridi

Volvon Twin Engine -hybridimoottori luo äärimmäistä suorituskykyä ilman kompromisseja. Auton kolme eri ajotilaa on suunniteltu mukautumaan kaikkiin eri tilanteisiin. V90-mallin sähkö- ja bensiinimoottorit tekevät täydellistä yhteistyötä – tuloksena vähemmän päästöjä, enemmän vetovoimaa ja tehoa käyttöösi. Pure-sähkötilassa voit ajaa lataushybridilläsi ilman pakokaasupäästöjä jopa 54 km.

V90 Cross Country

Kevythybridi/Diesel

Neliveto, korkeampi maavara (21 cm), isot pyörät sekä kaikkiin sää- ja tieolosuhteisiin optimoitu alusta – uusi V90 Cross Country kesyttää mökkitiet ja antaa itsevarmuutta ajamiseen haastavissakin olosuhteissa.