Plus lisäpalvelut

Plus lisäpalvelut vaihtoautoosi

Volvo Selekt ja Bilia Takuu -vaihtoautotakuun jatkoksi tarjoamme sinulle kattavaa Plus-lisäpalvelua, jolla varmistat huolettomien ajokilometrien jatkumisen. Voit myös hankkia Volvo-vaihtoautoon Bilia Huoltorahaa, jonka avulla on helppo ennakoida auton huolto- ja korjauskustannuksia.

Volvo Selekt Plus 12 kk

Volvo Selekt -vaihtoauto edustaa Volvo-vaihtoautojen parhaimmistoa laadultaan. Myös takuu on huippuluokkaa.

Jatka kattavaa Volvo Selekt -vaihtoautotakuuta 12 kk mittaisella jatkokaudella hankkimalla Volvo Selekt -vaihtoautoosi huoleton Volvo Selekt Plus 12 kk. Saat jatkettua Volvo Selekt takuun ohella myös ylivertaisen Volvo Tiepalvelun voimassaoloa (edellyttäen auton huoltamista Volvo-merkkihuollossa). Ottamalla Volvo Selekt Plus 12 kk -jatkokauden saat autoosi peräti 24 kk takuun!

Volvo Selekt Plus 12 kk vain 490 € jatkamaan Volvo Selekt -vaihtoautotakuuta.

Tutustu Volvo Selekt -vaihtoautotakuun sisältöön >>

Bilia Plus 6 kk

Järkevä jatko kattavalle Bilia Takuulle, kun Bilia Takuun voimassaolo umpeutuu.

Aja huolettomammin ja hanki vaihtoautoosi edullinen kuuden kuukauden kestoinen Bilia Plus 6 kk. Näin varmistat huolettomien ajokilometrien jatkumisen sekä nautit edelleen runsaista lisäpalveluista (esim. Volvo-vaihtoautoissa Volvo Tiepalvelu pysyy voimassa).

Bilia Plus 6 kk vain 349 € jatkamaan Bilia Takuuta.

Tutustu Bilia Takuun sisältöön >>

 

Bilia Huoltoraha

Bilian Huoltoraha on huoleton ja helppo tapa ennakoida meiltä ostamasi Volvo-vaihtoauton huolto- ja korjauskustannuksia.

Huoltoraha 600 €, 800 € tai 1 000 €

Huoltoraha toimii siten, että valitset haluamasi Huoltorahan 600 €, 800 € ja 1 000 € ja maksat ko. summan pois kokonaisuudessaan kauppojen yhteydessä. Huoltoraha-sopimuksen saat paketoitua halutessasi myös rahoituksen yhteyteen, jolloin maksat valitsemaasi summaa pienemmissä kuukausierissä vaihtoauton rahoitukseen liitettynä. Valitsemalla Huoltorahan varmistat, että autosi huolletaan oikeaoppisesti Bilian Volvo-merkkihuollossa alkuperäisillä Volvo-varaosilla. Lisäksi saat henkilökohtaisen Omamekaanikon, joka tuntee niin Volvosi kuin sinut.

Tule ja kysy lisää Bilia Huoltorahasta vaihtoautomyyjiltämme.