Lisäpalvelut vaihtoautoosi

Volvo Selekt -vaihtoautotakuun ja Bilia Complete -lisäturvan jatkoksi tarjoamme sinulle kattavia lisäpalveluita, joilla varmistat huolettomien ajokilometrien jatkumisen. Voit myös hankkia Volvo -vaihtoautoon Bilia Huoltorahaa, jonka avulla on helppo ennakoida auton huolto- ja korjauskustannuksia.

Bilia Lisäturva 12 kk

Volvo Selekt -vaihtoauto edustaa Volvo-vaihtoautojen parhaimmistoa laadultaan. Myös takuu on huippuluokkaa.

Jatka kattavaa Volvo Selekt -vaihtoautotakuuta 12 kk mittaisella Bilia Lisäturvalla. Samalla jatkuu Volvo Selekt takuun ohella myös ylivertaisen Volvo Tiepalvelun voimassaolo (edellyttää auton huoltamista Volvo -merkkihuollossa). Kun ostat Bilia Lisäturva 12 kk -jatkon, saat autoosi peräti 24 kk takuun!

Bilia Lisäturva 12 kk alkaen 790 €.
Volvo XC60 ja XC90 -malleihin 1090 €.

Tutustu Volvo Selekt -vaihtoautotakuun sisältöön >>

Bilia Complete Plus

Hanki jatkoa kattavalle Bilia Complete -lisäturvalle.

Aja huolettomammin ja hanki vaihtoautoosi edullinen Bilia Complete Plus 6 kk tai Bilia Complete Plus 18 kk. Näin varmistat huolettomien ajokilometrien jatkumisen sekä nautit edelleen runsaista lisäpalveluista. 

Bilia Complete Plus 6 kk 590 €
Bilia Complete Plus 18 kk 990 €

Tutustu Bilia Complete sisältöön >>

 

 

Bilia Huoltoraha

Bilian Huoltoraha on huoleton ja helppo tapa ennakoida meiltä ostamasi Volvo-vaihtoauton huolto- ja korjauskustannuksia.

Huoltoraha 600 €, 800 € tai 1 000 €

Huoltoraha toimii siten, että valitset haluamasi Huoltorahan 600 €, 800 € ja 1 000 € ja maksat ko. summan pois kokonaisuudessaan kauppojen yhteydessä. Huoltoraha-sopimuksen saat paketoitua halutessasi myös rahoituksen yhteyteen, jolloin maksat valitsemaasi summaa pienemmissä kuukausierissä vaihtoauton rahoitukseen liitettynä. Valitsemalla Huoltorahan varmistat, että autosi huolletaan oikeaoppisesti Bilian Volvo-merkkihuollossa alkuperäisillä Volvo-varaosilla. Lisäksi saat henkilökohtaisen Omamekaanikon, joka tuntee niin Volvosi kuin sinut.

Tule ja kysy lisää Bilia Huoltorahasta vaihtoautomyyjiltämme.