Mikä on Beely?

Beely on uusi, kätevä ja turvallinen vaihtoehto auton omistamiselle. Beelyn kautta saat auton täysin omaan käyttöösi kiinteällä kuukausimaksulla. Voit ajaa sillä niin paljon kuin haluat. Sen jälkeen voit palauttaa auton ilman kuluja tai lunastaa itsellesi, jos niin haluat. Kun tuntuu, että haluat vaihtaa toiseen, päivität vain sopimuksen uuteen autoon ja palautat vanhan.

Vähän ajettuja autoja edullisesti.

Beelyt eivät ole uusia, vaan vähintään yksivuotiaita, alle 100 000 kilometriä ajettuja autoja. Muun muassa tästä syystä niiden kuukausihinta on edullinen ja sopimuskauden vähimmäispituus vain vuoden. Kiinnitämme myös erityistä huomiota valikoimaan ja tarjoamme Beelyksi ainoastaan autoja, jotka on huollettu huolellisesti ja säilyttävät hyvin arvonsa.

Ensimmäisen vuoden jälkeen voit lopettaa milloin haluat.

Beelyssä et joudu sitoutumaan autoon vuosiksi - ainoastaan yhdeksi vuodeksi. Se on erityisen hyvä sinulle, jos mietit esimerkiksi sähköauton hankintaa, mutta ihan sopivaa ei ole vielä tarjolla, tai jos et ole ihan varma, minkälainen auto sopii elämäntilanteeseesi vähän ajan päästä.

Ei käsirahaa. Ei riskiä auton jälleenmyyntiarvosta.

Beelyssä auto ei ole investointi. Sinun ei tarvitse maksaa käsirahaa, eikä liioin murehtia auton arvon laskemisesta. Voit jättää sen meidän murehdittavaksemme. Beelyssä maksat kiinteää kuukausimaksua auton käytöstä.

Täydellinen ylläpito samassa paketissa.

Kaikki Beelyn kautta myytävät autot on tarkastettuja, hyväkuntoisiksi todettuja autoja. Siksi vastaamme myös niiden kunnossapidosta koko sopimuksen ajan.
Kuukausimaksu sisältää valmistajan huolto-ohjeiden mukaiset määräaikaishuollot, kulutusosien uusimiset, ja yllättävien rikkoutumisten korjaukset, jotka voivat huonon onnen sattuessa olla useita tuhansia euroja kerralla.

Muuta nykyinen autosi rahaksi.

Voit myydä nykyisen autosi kauttamme samalla kun teet Beely sopimuksen uudesta autosta. Saat rahat heti käteen ja voit käyttää ne johonkin muuhun. Tai voit käyttää ne Beelyn kuukausimaksujen maksamiseen. Miten vain haluat. Sinä päätät.

Kattava vakuutus valmiiksi edulliseen hintaan.

Beelyn kautta saat likimain kaikenlaiset vahingot kattavan liikenne- ja kaskovakuutuksen valmiiksi edulliseen hintaan. Vakuutuksessa ei ole henkilökohtaisia bonuksia, vaan se on aina kiinteähintainen, kaikille edullinen. Vakuutuksen tarjoaa Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva. 

Katso Bilian Beely-valikoima tästä >>