Järkevä Volvo Paketti

Valitse Volvo Paketti ja tiedät aina tarkalleen autoiluusi liittyvät menot. Maksat vain yhden, edullisen kiinteän kuukausimaksun ja saat auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, rengassarjat säilytyksineen sekä laadukkaan sijaisauton aina huoltojen ajaksi. Volvo Paketti tekee autoilusta helpompaa. Kolmen vuoden sopimuskauden päättyessä voit kätevästi vaihtaa sen uuteen Volvoon.

Volvo Paketti - auto, huollot ja taattu hyvityshinta

Volvo Paketti sisältää yhdessä kuukausierässä kaiken autoiluun tarvitsemasi. Etukäteen laskettu kiinteä kuukausierä ei aiheuta ikäviä yllätyksiä tai kokemuksia matkan varrella. Selkeän Volvo Paketti -laskelman avulla tiedät kaikki sopimusajan kustannukset etukäteen. Ei lisäkustannuksia, ei ikäviä kokemuksia – vain tankkaaminen jää sinulle!

Halutessasi voit sisällyttää rahoitukseen myös huoltosopimuksen. Valitsit sitten pelkän uuden auton tai kaiken kattavan ylläpitopaketin, tiedät autoilun kuukausittaiset kustannukset etukäteen. Osamaksupohjainen rahoitussopimus on yksinkertainen ja selkeä tapa suunnitella autonhankinnan kustannukset hyvissä ajoin.

Kun sopimusaika tai kilometrit täyttyvät, autolla on taattu hyvityshinta, voit vaihtaa sen uuteen Volvoon tai lunastaa sen omaksi. Sopimuksen päättyessä Volvo palautetaan Bilia Kaivokselaan >> Tutustu tarkemmin volvopaketti.fi.

Volvo Paketti* sisältää:

  • Valitsemasi automallin
  • Sinulle sopivan sopimusajan ja kilometrit (esim. 36 kk/30 000 km)
  • Määräaikaishuollot ja -korjaukset
  • Sisä- ja ulkopesut määräaikaishuoltojen yhteydessä
  • Sijaisauto huollon ajaksi
  • Renkaiden kuntotarkastus, kausivaihdot ja säilytys.

Käsiraha sovitaan myyjän kanssa, käsirahaksi käy myös nykyinen autosi.

*) Taso 3