Renkaiden tilaus

Yhteydenottosi välittyy valitsemaasi Bilian liikkeeseen. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varataksemme ajan renkaiden asennusta varten. Lisätietoihin voit kirjoittaa toiveesi ajankohdasta tai muun viestin.

Rengastiedot

Merkki
CONTINENTAL
Malli
PremiumContact 6
Tyyppi
kesä
Koko
245/45 R20
Hinta asennettuna
1 570,00 €

Olen kiinnostunut myös näistä lisäpalveluista. Lue lisää.

Lisäpalvelut

Rengashotelli

Rengashotelli

Helppo ja vaivaton renkaiden säilytys ja vaihto Biliasta! Rengashotelli 129€ / kausi (sisältää yhden vaihdon). Bilian Rengashotellipalvelussa kesä- ja talvirenkaasi varastoidaan ja vaihdetaan alle aina kauden vaihtuessa. Säästät tilaa, aikaa ja vaivaa - ja saat renkaiden vaihtoon aina kutsun ajoissa. Rengashotelli asiakkailla on aina oltava ennakkoon varattu aika renkaanvaihtoon huoltokorjaamolta.

Kysy lisää henkilökunnaltamme
Pyöränsuuntaus

Pyöränsuuntaus

Väärät pyörien suuntakulmat aiheuttavat renkaiden nopean kulumisen ja tekevät autosta vaikean ohjattavan. Pyörien suuntakulmien tarkistus ja säätö säännöllisin väliajoin säästää rahaa ja parantaa ajokokemusta. Pyörien suuntaus kannattaa tehdä esimerkiksi renkaiden uusinnan yhteydessä. Pyörien suuntaus pitää tehdä mm. ohjausnivelten vaihdon jälkeen. Biliassa on käytössä nykyaikaiset laitteet ja auton valmistajan ohjearvot joilla varmistetaan paras tulos. Hinta 109€ (ei koske sähköautoja).

Kysy lisää henkilökunnaltamme