Volvo Personal Service - juuri oikea huolto. Sinulle suunniteltu.

Volvo Personal Service on uusi toimintamalli, jolla Volvon omistaminen nousee uudelle tasolle. Huoltojen yhteydessä toteutuvat palvelut on rakennettu vastaamaan asiakkaiden tärkeimpinä pitämiin toivomuksiin.

1. Veloitukseton ohjelmistopäivitys Volvo -huollossa*

Auton tietokoneet ohjaavat esimerkiksi moottoria, ilmastointia ja turvajärjestelmiä. Kuten normaalin tietokoneen ohjelmistoa, autonkin tietokoneita kannattaa säännöllisesti päivittää, jotta ne toimivat halutulla tavalla ja entistä paremmin. Kun tuot Volvosi määräaikaishuoltoon Biliaan, varmistamme että autossasi on aina käytössä tuoreimmat ohjelmistopäivitykset.

2. Omamekaanikko tuntee juuri sinun autosi

Kun tuot Volvosi huoltoon Biliaan, voit halutessasi asioida autostasi kaiken oleellisen tietävän mekaanikon kanssa. Hänen kauttaan saat kaikki palvelut autoosi, ja hän soittaa sinulle itse, jos autolle on tehtävä lisätöitä. Parasta tässä on sinulle se, että voit asioida suoraan mekaanikon kanssa. Silloin voit helposti kysyä mieltä askarruttavista asioista. Ja mekaanikot saavat palautteen suoraan sinulta. Se helpottaa yhteistyötä selvästi.

3. Volvo -huollon yhteydessä voit ajaa Volvolla

Kun tuot Volvosi huoltoon, saat aina halutessasi sijaisauton - tietenkin Volvon. Matkasi jatkuu siis vaivattomasti tutulla merkillä ja premium-luokassa yhtä turvallisesti kuin ennenkin. Sijaisautosta veloitetaan kohtuullinen päivähinta.

4. Volvo -huoltoon kuuluu aina tiepalvelu

Kun käytät autosi Volvo -huollossa ja havaitut viat korjataan, saat aina Volvo Tiepalvelun turvaksesi. Etu koskee kaikenikäisiä Volvoja ja sellaisiakin, jotka on huollettu välillä jossain muualla. Volvo Tiepalvelu on voimassa seuraavaan huoltoon asti, maksimissaan vuoden kerrallaan (sähköautoilla kaksi vuotta). Volvo Tiepalvelu on apunasi, jos autosi tulee toimintakyvyttömäksi - esimerkiksi teknisen vian tai liikenneonnettomuuden seurauksena normaaleissa käyttöolosuhteissa. Tiepalvelu edellyttää Bilia Korttia. Tutustu myös Bilia kortin muihin etuihin ja tilaa kortti tästä.

5. Volvo -huollon yhteydessä saat aina asiakasetuja

Aina kun tuot autosi Volvo -huoltoon, on meillä tarjolla sinulle tuntuvia asiakasetuja. Seuraa tarjouksia ilmoituksissa ja näillä sivuilla. Kannattaa hankkia myös Bilia kortti, joka tuo sinulle lisää asiakasetuja ja helpottaa asiointia. Tutustu Bilia kortin muihin etuihin ja tilaa kortti tästä.


*koskee CAN-verkon päivitystä ja kaikkia malleja vm. 99 ja siitä eteenpäin (ei S/V40 -04, C70 -05, XC/V70 -00)