Lentohuolto

Lentohuolto - auto kuntoon matkasi aikana

Kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta vähintään yhdeksi työpäiväksi, huollamme autosi matkasi aikana. Kun palaat matkaltasi, autosi odottaa Sinua lentoasemalla huollettuna. Nyt voit varata Lentohuollon Omamekaanikoltasi.

Lentohuolto - auto kuntoon matkasi aikana

Kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta vähintään yhdeksi työpäiväksi, huollamme autosi päivän aikana. (Auton oltava kentällä viimeistään klo 8:00 ja palautamme auton klo 16:00 mennessä). Kun palaat matkaltasi, autosi odottaa Sinua lentoasemalla huollettuna. 

Ajan varaaminen

Tilaa Lentohuolto hyvissä ajoin ennen matkaasi. Lentohuollon palveluveloitus on 70 euroa, mikä lisätään huoltolaskuun. Jos sinulla on Bilia Etukortti, saat 10% alennuksen palveluveloituksesta. Emme veloita alle kolmen viikon parkkiajasta mitään.

Kun varauksesi on käsitelty, saat varauksesta yhteistyökumppaniltamme CarCarelta SMS-vahvistusviestin. Viestissä on linkki, josta näet varauksesi yksilöidyn ID-numeron, jota tarvitset jättäessäsi tai noutaessasi auton avaimia lentokentältä.

 

Matkalle lähtö -  pysäköinti

Kun saavut lentokentälle, seuraa palautettavat vuokra-autot opasteita. Aja sisään P3B pysäköintihalliin ja käänny oikealle. HUOM! P3B pysäköintihallissa ei ole puomia. Pysäköintipaikat 190 ja 191 on merkitty Bilian tunnuksin. Mikäli paikat ovat täynnä, voit jättää autosi myös 
CarCare tunnuksin merkityille paikoille (181-184). 

Huom! Helsinki-Vantaan lentoasemalla on käynnissä isoja remontteja. 1.6. alkaen pysäköinti ST1-huoltoaseman pihaan. Pysäköintipaikat on aidattu rakennuksen vasemmalle puolelle ja ne on merkitty Carcare tunnuksin. Lisätietoja remontista täällä >>

Matkalle lähtö - avaimet

Avaimet jätetään AIRPRO Travel Serviceen (24/7) Bilia Lentohuolto -kirjekuoreen. Travel Service sijaitsee Terminaalissa 2, palvelukerroksessa. (Tuloaula 2 ja liukuportaita alas). Varaudu esittämään varauksen ID numero. Sen löydät vahvistusviestistä.

Paluu

Saat SMS-viestin, kun autosi on valmiina odottamassa lentokentällä.

Kun palaat matkalta, avaimet löydät AIRPRO Travel Servicestä (24/7). Auto on pysäköitynä P3B pysäköintihalliin CarCare tunnuksin merkityille paikoille (181-184). Varaudu esittämään varauksen ID numero. Sen löydät vahvistusviestistä.

Huom! 1.6. alkaen auto on pysäköitynä ST1-huoltoaseman pihaan Carcare tunnuksin merkityille paikoille!