Lentohuolto - auto kuntoon matkasi aikana

Kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta vähintään yhdeksi työpäiväksi, huollamme autosi matkasi aikana. Kun palaat matkaltasi, autosi odottaa sinua lentoasemalla huollettuna. Voit varata Lentohuollon Omamekaanikoltasi puhelimitse.

Ajan varaaminen

Tilaa Lentohuolto hyvissä ajoin ennen matkaasi, voit varata huollon suoraan Omamekaanikoltasi. Lentohuollon palveluveloitus on 75 euroa, mikä lisätään huoltolaskuun. Jos sinulla on Bilia Etukortti, saat 10% alennuksen palveluveloituksesta. Emme veloita alle kolmen viikon parkkiajasta mitään.

Kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta vähintään yhdeksi työpäiväksi, huollamme autosi päivän aikana. Yhden päivän lentohuolloissa auton oltava kentällä viimeistään klo 8:00 ja palautamme auton klo 16:00 mennessä.

Kun palaat matkaltasi, autosi odottaa sinua lentoasemalla huollettuna. 

 

1. Matkalle lähtö -  pysäköinti

Kun saavut lentokentälle, seuraa Vuokra-autot -opasteita. Käänny vasemmalle P3B -pysäköintihalliin ja pysäköi auto kartassa näkyville paikoille. Lentohuolto -palvelun yhteistyökumppanina toimii Biila Go ja paikat on merkitty Biila Go -tunnuksin.

Mikäli sinulla on kysyttävää auton noudosta tai palautuksesta, Biila Go:n asiakaspalvelu palvelee sinua p. 010 420 4092 arkisin klo 7-18, tai [email protected].

2. Matkalle lähtö - avaimet

Avaimet jätetään Excess Baggage vastaanottopisteeseen. Excess Baggage vastaanottopiste sijaitsee lentoaseman tuloaulassa. Kun jätät auton avaimet lentohuoltoon, sinulla tulee olla varauksen ID numero, jotta palvelun käyttö on mahdollista. Sen löydät Biila:lta tulleesta vahvistustekstiviestistä. 

Mikäli sinulla on kysyttävää auton noudosta tai palautuksesta, BiilaGo:n asiakaspalvelu palvelee sinua p. 010 420 4092 arkisin klo 7-18, tai [email protected].

3. Matkalta paluu - avaimet

Kun palaat matkalta, avaimet löydät Excess Baggage vastaanotosta ja auton P3B- pysäköintihallista Biila Go - paikoilta. Sinulla tulee olla varauksen ID numero, jotta palvelun käyttö on mahdollista. Sen löydät Biila:lta tulleesta vahvistustekstiviestistä.

Palvelupisteen aukioloajat:

ma-su 5 - 21

Huomioithan, että avaimia voi noutaa vain aukioloaikojen puitteissa.

Biilan asiakaspalvelu:

Autojen noudot ja palautukset

ma - pe 7 - 18
la - su suljettu

010 4204 092 / [email protected]