Lentohuolto

Lentohuolto - auto kuntoon matkasi aikana

Kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta vähintään yhdeksi työpäiväksi, huollamme autosi matkasi aikana. Kun palaat matkaltasi, autosi odottaa sinua lentoasemalla huollettuna. Voit varata Lentohuollon Omamekaanikoltasi.

Ajan varaaminen

Tilaa Lentohuolto hyvissä ajoin ennen matkaasi. Lentohuollon palveluveloitus on 70 euroa, mikä lisätään huoltolaskuun. Jos sinulla on Bilia Etukortti, saat 10% alennuksen palveluveloituksesta. Emme veloita alle kolmen viikon parkkiajasta mitään.

Kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta vähintään yhdeksi työpäiväksi, huollamme autosi päivän aikana. Yhden päivän lentohuolloissa auton oltava kentällä viimeistään klo 8:00 ja palautamme auton klo 16:00 mennessä.

Kun palaat matkaltasi, autosi odottaa sinua lentoasemalla huollettuna. 

 

1. Matkalle lähtö -  pysäköinti

Kun saavut lentokentälle, seuraa Vuokra-autot -opasteita. Käänny vasemmalle P3B -pysäköintihalliin ja pysäköi auto kartassa näkyville paikoille (420-422). Lentohuolto -palvelun yhteistyökumppanina toimii Biila Go ja paikat on merkitty Biila Go -tunnuksin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, Biila Go:n asiakaspalvelu palvelee sinua p. 010 420 4092 arkisin klo 7-18, tai asiakaspalvelu@biila.io.

2. Matkalle lähtö - avaimet

Avaimet jätetään GLO Hotel Airportin vastaanottoon (24h). GLO Hotel Airport sijaitsee terminaali 2:ssa. Tullessasi terminaali 2:seen, seuraa GLO Hotel -opasteita.
(Airpro Travel Servicen toiminta Helsinki-Vantaan lentoasemalla on päättynyt).

Varaudu esittämään varauksen ID -numero. Sen löydät Biila Go -vahvistusviestistä. Mikäli sinulla on kysyttävää, BiilaGo:n asiakaspalvelu palvelee sinua p. 010 420 4092 arkisin klo 7-18, tai asiakaspalvelu@biila.io.

3. Matkalta paluu - avaimet

Kun palaat matkalta, löydät avaimet GLO Hotel Airport -vastaanotosta ja auton P3B -pysäköintihallista Biila Go -paikoilta. Varaudu esittämään varauksen ID-numero.

Mikäli sinulla on kysyttävää, BiilaGo:n asiakaspalvelu palvelee sinua p. 010 420 4092 arkisin klo 7-18, tai asiakaspalvelu@biila.io.