Vahinkotarkastus Biliassa

Kun vahinko on sattunut, tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi tai varmista, että vahingon aiheuttanut osapuoli tekee ilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä. Sen jälkeen riittää, että lähetät meille kuvat vahingosta. Voit myös tuoda autosi suoraan Biliaan, jossa teemme korjauskustannuslaskelman vakuutusyhtiötäsi varten.

Varaa vahinkotarkastus

Lähetä vauriokuvat

Syötä rekisterinumero ja siirry varaukseen tai lähetä kuvat

Sinun siis ei tarvitse käydä erikseen vakuutusyhtiön tarkastusasemalla. Olet tervetullut tarkastukseen Bilia Kaivokselan Korikorjaamolle ilman erillistä ajanvarausta arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Halutessasi voit varata ajan vahinkotarkastukseen mihin tahansa toimipisteeseemme (Herttoniemi, Kaivoksela, Olari). Tai vaihtoehtoisesti voit lähettää meille kuvat auton vahingosta.

Valitse yllä joko "varaa vahinkotarkastus" tai "lähetä kuvat" ja syötä kenttään autosi rekisterinumero. Klikkaa linkkiä, jonka kautta voit varata ajan tai lähettää kuvat.

Teemme kuvien ja tietojen perusteella vahingon korvaavalle vakuutusyhtiölle korjauskustannuslaskelman. Sinun täytyy vain tehdä vahinkoilmoitus tapahtuneesta vakuutusyhtiöösi. Mikäli vahingon on aiheuttanut toinen osapuoli, hänen tulee huolehtia vahinkoilmoituksen tekemisestä omaan vakuutusyhtiöönsä.