Lentohuolto

Lentohuolto - korjaamme autosi vauriot matkasi aikana

Kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta vähintään viideksi arkivuorokaudeksi, korjaamme autosi matkasi aikana. Kun palaat matkaltasi, autosi odottaa Sinua lentoasemalla korjattuna. Korikorjauksen yhteydessä palvelu on maksuton.

Lentohuolto - korjaamme autosi vauriot matkasi aikana

Kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta vähintään viideksi arkivuorokaudeksi, korjaamme autosi matkasi aikana. Kun palaat matkaltasi, autosi odottaa Sinua lentoasemalla korjattuna. 

Tilaa Lentohuolto vahinkotarkastuksen yhteydessä, vähintään kaksi viikkoa ennen matkasi alkua. Huolehdithan, että vahinkoilmoitus on toimitettu vakuutusyhtiöön.

Kun varauksesi on käsitelty, saat varauksesta yhteistyökumppaniltamme CarCarelta SMS-vahvistusviestin. Viestissä on linkki, josta näet varauksesi yksilöidyn ID-numeron, jota tarvitset jättäessäsi tai noutaessasi auton avaimia lentokentältä.

Matkalle lähtö -  pysäköinti

Kun saavut lentokentälle, seuraa palautettavat vuokra-autot opasteita. Aja sisään P3B pysäköintihalliin ja käänny oikealle. HUOM! P3B pysäköintihallissa ei ole puomia. Pysäköintipaikat 190 ja 191 on merkitty Bilian tunnuksin.

Matkalle lähtö - avaimet

Avaimet jätetään AIRPRO Travel Serviceen (24/7) Bilia Lentohuolto -kirjekuoreen. Travel Service sijaitsee Terminaalissa 2, palvelukerroksessa. (Tuloaula 2 ja liukuportaita alas). Varaudu esittämään varauksen ID numero. Sen löydät vahvistusviestistä.

Paluu

Saat SMS-viestin, kun autosi on valmiina odottamassa lentokentällä.

Kun palaat matkalta, avaimet löydät AIRPRO Travel Servicestä (24/7) ja auto on pysäköitynä P3B pysäköintihalliin CarCare tunnuksin merkityille paikoille (181-184). Varaudu esittämään varauksen ID numero. Sen löydät vahvistusviestistä.