Lentohuolto

Lentohuolto - korjaamme autosi vauriot matkasi aikana

Kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta vähintään viideksi arkivuorokaudeksi, korjaamme autosi matkasi aikana. Kun palaat matkaltasi, autosi odottaa Sinua lentoasemalla korjattuna. Korikorjauksen yhteydessä palvelu on maksuton.

1. Ajan varaaminen

Tilaa Lentohuolto vahinkotarkastuksen yhteydessä, vähintään kaksi viikkoa ennen matkasi alkua. Huolehdithan, että vahinkoilmoitus on toimitettu vakuutusyhtiöön.

Kun varauksesi on käsitelty, saat varauksesta yhteistyökumppaniltamme Biilalta SMS-vahvistusviestin. Viestissä on linkki, josta näet varauksesi yksilöidyn ID-numeron, jota tarvitset jättäessäsi tai noutaessasi auton avaimia lentokentältä.

2. Matkalle lähtö -  pysäköinti

Huom! Helsinki-Vantaan lentoasemalla on käynnissä isoja remontteja. 1.6.2019 alkaen pysäköinti ST1-huoltoaseman pihaan. Pysäköintipaikat on aidattu rakennuksen vasemmalle puolelle ja ne on merkitty Biila tunnuksin.

3. Matkalle lähtö - avaimet

Jätä avaimet AIRPRO Travel Serviceen (24/7) Bilia Lentohuolto -kirjekuoreen. Travel Service sijaitsee Terminaalissa 2, palvelukerroksessa. (Tuloaula 2 ja liukuportaita alas). Varaudu esittämään varauksen ID numero. Sen löydät vahvistusviestistä.

4. Matkalta paluu - avaimet

Saat SMS-viestin, kun autosi on valmiina odottamassa lentokentällä.

Nouda avaimet AIRPRO Travel Servicestä (24/7). Varaudu esittämään varauksen ID numero. Sen löydät vahvistusviestistä.

5. Matkalta paluu - pysäköinti

Huom! 1.6.2019 alkaen huollettu ja palautettu auto on pysäköitynä ST1-huoltoaseman pihaan Biila tunnuksin merkityille paikoille.