Bilia huoltoluotto, osta nyt, maksa myöhemmin - omaan tahtiisi

Ostaessasi Bilia Huoltoluotolla valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä.

Voit hakea huoltoluottoa tekstiviestillä

Bilia Huoltoluoton hakeminen on helppoa: täytä rahoitushakemus saman tien verkossa tai paikan päällä Biliassa. Voit tehdä hakemuksen myös lähettämällä tekstiviestin BILIA numeroon 18311. Allekirjoita luottosopimus sähköisesti TUPAS-varmenteella. Huoltoluoton käyttöönotto vaatii käynnin liikkeessä. Esitä voimassaoleva henkilöllisyystodistus huollon yhteydessä tai varaosatiskillä asioidessasi.

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: rahoitushakemus. Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

Kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO

VUOSIKORKO

LUOTTOKULU/KK

30–60 pv

0 %

0 €

12 kk

0 %

5,60 €

24 kk

12,90 %

5,60 €

48 kk

15 % + Viitekorko

5,60 €

Viitekorolla tarkoitetaan korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen pankki julkistaa puolivuosittain ja jonka muuttuessa myös asiakkaan kokonaiskorko muuttuu vastaavasti. Kokonaiskorko voi kuitenkin olla enintään 20 %. Kulloinkin voimassa oleva kokonaiskorko ilmenee laskuilta ja sitä peritään vain luoton maksamattomalle määrälle.

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1 561,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Bilia Huoltoluotto on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.