Volvo Cars ja Assistor aloittavat yhteistyön Suomessa

8. kesäkuu 2016

Volvo Car Group ja Assistor Oy Ab aloittavat yhteistyön henkilöautojen varaosien varastoinnista Vantaalla sekä kuljettamisesta Volvo -jälleenmyyjille Suomessa.

Assistor toteuttaa jakeluratkaisut yhteistyössä Danx Oy:n kanssa.

- Konseptimme toimittaa varaosia ja tarvikkeita Volvo -korjaamoille jopa kolme kertaa päivässä asettaa kovat vaatimukset sekä aluevarastolle että jakelulle. Uskomme, että löysimme Assistorista ja Danxista parhaat kumppanit saavuttaaksemme tavoitteemme, kertoo Joakim Dahlgren, Volvo Carsin projektipäällikkö.

- Uudella toimintamallilla haluamme varmistaa varaosien saatavuuden ja asiakkaidemme tyytyväisyyden. Malli myös vähentää jälleenmyyjiemme oman varaosavarastoinnin tarvetta, sanoo Volvo Car Finlandin toimitusjohtaja Lasse Ahlstedt.

Assistor juhlii tänä vuonna 50:ttä toimintavuottaan automarkkinoilla.

- Olemme iloisia kertoessamme uudesta kumppanuudesta Volvon teknisen palvelun kanssa. On hienoa tarjota pitkä kokemuksemme ja korkealaatuiset toimitukset myös Volvo -verkoston käyttöön. Sopimus vahvistaa rooliamme alan johtavana varaosalogistiikan kumppanina, sanoo Assistor Oy Ab:n toimitusjohtaja Perttu Piri.

- Yhdistämällä varastointi- ja jakeluratkaisut yhdeksi kokonaisuudeksi pystymme vastaamaan parhaiten eri osapuolien odotuksiin. Toteutamme tämän ratkaisun yhteistyössä Danx Oy:n kanssa, lisää Varaosa- ja Materiaalilogistiikan liiketoimintapäällikkö Jukka Niemelä.

27.4.2016

Lisätietoja: Volvo Car Finland Oy Ab
Tiedotusjohtaja Thomas Hallbäck, [email protected], puh. 09-5044 5325

Korkearesoluutioisia kuvia, videoita: www.media.volvocars.com

www.volvocars.fi
www.volvooceanrace.com
www.volvoingolf.com