Volvo Cars aloittaa C40 Recharge -täyssähköauton myynnin

Volvo Cars aloittaa C40 Recharge -täyssähköauton myynnin
2. kesäkuu 2021

C40 Recharge on tärkeä tuote yhtiön hiljattain julkistamassa uudessa kaupallisessa strategiassa. Asiakkaat voivat tilata auton verkossa tai tehdä tilauksen yhdessä jälleenmyyjän kanssa.

Volvon tavoitteena on selkeyttää mallistoaan ja keskittyä houkutteleviin valmiiksi määritettyihin versioihin. Niinpä myös C40 Recharge -mallin tarjontaa on yksinkertaistettu merkittävästi.

Kun asiakkaat saavat uuden C40 Recharge -auton, sen mukana tulee käytännöllinen huolenpitopaketti, joka sisältää huollot, takuun, tiepalvelun ja halutessa myös vakuutuksen ja kotilatauslaitteiston.

“Kutsumme tätä Volvon tulevaisuudeksi. Volvo C40 Recharge on enemmän kuin uusi auto. Se on ensimmäinen mallimme, josta on saatavilla vain täyssähköversio. C40 Recharge edustaa merkittävää harppausta kohti verkossa käytävää kauppaa ja uudenlaista asiakaskokemusta. Se on lyhyesti sanottuna täysin uusi aluevaltaus Volvolle”, sanoo Volvon kansainvälisten kaupallisten toimintojen johtaja Lex Kerssemakers.

C40 Recharge on viimeisin osoitus Volvon sitoutumisesta nollapäästöihin. Autonvalmistaja tuo markkinoille tulevina vuosina useita sähköautoja, ja sen tavoitteena on, että vuoteen 2025 mennessä 50 prosenttia kansainvälisestä myynnistä on lähtöisin täyssähköautoista. Vuoteen 2030 mennessä tavoitteena on, että kaikki myytävät autot ovat täysin sähköisiä.

C40 Recharge sisältää kaikki SUV-mallin edut, mutta sen muotoilu on matalampi ja sulavampi. C40 Rechargen upea takaosa sulautuu matalampaan kattolinjaan, ja edessä on nähtävissä sähköisten Volvojen uusi ilme, joka sisältää huippuluokan pikseliteknologiaa käyttävät ajovalot.

C40 Rechargen sisätilat tarjoavat asiakkaille korkean istuma-asennon, jota useimmat Volvo -kuljettajat suosivat. Saatavilla on mallille yksilöllisiä väri- ja sisustavaihtoehtoja. C40 Recharge on ensimmäinen Volvo -malli, jossa ei ole käytetty lainkaan nahkaa.

XC40 Recharge -mallin tapaan C40 Recharge sisältää markkinoiden parhaimpiin kuuluvan tieto- ja viihdejärjestelmän, joka on kehitetty yhteistyössä Googlen kanssa ja joka perustuu Android-käyttöjärjestelmään. Se tarjoaa asiakkaiden käyttöön Googlen sovelluksia ja palveluja, kuten Google Maps, Google Assistant ja Google Play Kauppa.

Rajaton datapaketti mahdollistaa erinomaiset yhteystoiminnot, ja C40 Recharge vastaanottaa ohjelmistopäivityksiä automaattisesti ja langattomasti. Tämän ansiosta autosta tulee ajan kuluessa entistä parempi.

Voimansiirto koostuu kahdesta sähkömoottorista, joista toinen on auton etuakselilla ja toinen taka-akselilla. Ne saavat voimansa 78 kWh:n akusta, jonka voi pikaladata 80 prosenttiin noin 40 minuutissa. Auton arvioitu toimintamatka on noin 420 km, jonka odotetaan kasvavan ajan myötä ohjelmistopäivitysten ansiosta.

C40 Recharge -mallin tuotanto käynnistyy tänä syksynä, ja autoa valmistetaan XC40 Recharge -mallin rinnalla Volvon tehtaalla Belgian Gentissä.  

Suomessa C40 -mallin myynti aloitetaan Recharge Twin Launch Edition -versiolla. Malliston hinta on alkaen 62 511 €.

 

2.6.2021 

Volvo Car Finland 
 
Tiedotuspäällikkö Mia Pelttari
[email protected], puh. 0400-441117 
Korkearesoluutioisia kuvia, videoita: www.media.volvocars.com
Kaikki videot löytyvät täältä
www.volvocars.fi
www.linkedin.com/company/volvo-car-finland/