Volvo antaa V40 -mallille uuden ilmeen

8. kesäkuu 2016

Volvo antaa suosituille V40- ja V40 Cross Country -malleille uuden Volvo -ilmeen mallivuonna 2017 ja päivittää samalla myös muuta mallistoa.

Mallivuoden ulkoisten uudistusten keskiössä ovat uudet etusäleiköt, joissa on uusittu ja visuaalisesti iskevämpi Volvon rautamerkki. Uudistus tuo V40-malliin myös Thorin vasara -ajovalot, mikä synnyttää itsevarman ilmeen, joka on yhtenäinen Volvon uuden 90-sarjan autojen kanssa.
– V40 on Volvon myydyin malli Euroopassa ja toiseksi suosituin Volvo kansainvälisesti. Näin ollen se on yhtiölle erittäin tärkeä auto. Mallivuoden 2017 päivitysten avulla teemme tästä jo nyt erittäin suositusta mallista entistä vetovoimaisemman, kertoo Volvon myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelujohtaja Björn Annwall.

Ulkoinen päivitys sisältää myös viisi uutta V40 -koriväriä, kuten täysin uusi Amazon Blue ja Denim Blue ja kolme jo Volvon muusta mallistosta tuttua väriä Bursting Blue, Mussel Blue ja Luminous Sand.

Katso video

V40 saa myös uudet, XC90 -mallissa esitellyt ”tasotunnisteet”, jotka visualisoivat eri varustetasoja ja versioita. Lisäksi V40- ja V40 Cross Country -malleihin on tarjolla kahdeksan uutta vannesarjaa. Palkitusta Volvo Concept Estate -konseptista on haettu inspiraatiota uudella City Weave - verhoilulla, minkä lisäksi saatavilla on uusi Charcoal/Blond ohjauspyörä. Myös useita uusia sisäpaneelikoristuksia on tarjolla: jyrsitty alumiini, musta verkkoalumiini ja Stealth Aluminium.
Ovipaneeleihin on nyt saatavilla kontrastitikkaus, ja musta kattoverhoilu on ensimmäistä kertaa tarjolla lisävarusteena V40 -malliin. R-Design- ja Inscription-varustetasoihin lisätään uudet kynnyslistat. Saatavilla on myös päivitetty avaimenperä uudella Volvo -logolla. Voimansiirtoihin tehtävän kehitystyön ansiosta Volvo on onnistunut vähentämään suositun D2- moottorin (käsivalintaisella vaihteistolla) CO2-päästöt tasolle 89 g/km – ilman rengasrajoitusta. Rengasrajoituksella edelleen vain 82 g/km.

Volvo On Call
Volvo On Call -älypuhelinsovellus. jonka avulla monia auton toimintoja voidaan käyttää etäältä, on saanut ison päivityksen. Volvo On Call tarjoaa jo älykelloyhteensopivuuden (Apple Watch/Android Wear) ja nyt myös Microsoft Band 2 -yhteensopivuuden, jonka ansiosta tiettyjä toimintoja voidaan ääniohjata Windows 10 -pohjaisia älypuhelimia käyttämällä.
Muita Volvo On Call -uudistuksia ovat kalenterin integrointitoiminto, joka yhdistää henkilökohtaisen kalenterin mobiilisovellukseen. Näin kalenteriin merkittyjen tapaamisten sijainnit voidaan lähettää suoraan navigointijärjestelmään. Vuonna 2016 Volvo On Call laajentaa ominaisuuksiaan ja tarjoaa tuen jopa kymmenelle Volvo -autolle ja näin toimintojen käyttömahdollisuuden laajemmassa kalustossa.
Volvo esittelee myös Flic-painikeyhteensopivuuden Volvo On Callin kanssa. Flicin avulla käyttäjä voi ohjelmoida yksittäisen fyysisen “älypainikkeen”, jolla voi suorittaa useita toimintoja, kuten lukita auton tai käynnistää ja pysäyttää esilämmityksen. Sitä voidaan käyttää oikotienä Volvo On Call -palveluihin.
Volvo tukee nyt myös Windows 10 -järjestelmää Volvo On Call -sovelluksen uudessa versiossa, jota voi käyttää tavallisissa PC-tietokoneissa ja tableteissa.

CleanZone-tekniikka
Volvon johtavaa asemaa sisäilman laadussa korostetaan 40-sarjassa vuonna 2016, kun CleanZone -logo lisätään kojelaudan ilmasuuttimiin. Volvon palkittu CleanZone -tekniikka varmistaa, että ulkoilma suodatetaan tehokkaasti, ennen kuin se pääsee matkustamoon. CleanZone-tekniikka on osoitus Volvon jatkuvasta työstä parantaa autoilukokemusta, ja se kattaa sisääntulevan ilman, sisäiset tuoksut, sisäpinnat ja kosketusallergiat.

24.2.2016

Lisätietoja: Volvo Car Finland Oy Ab

Tiedotusjohtaja Thomas Hallbäck, [email protected], puh. 09-5044 5325

Korkearesoluutioisia kuvia, videoita: www.media.volvocars.com

www.volvocars.fi
www.volvooceanrace.com
www.volvoingolf.com