Uusi ohjelmistopäivitys Volvoihin – mukana Apple® CarPlay® -tuki

Uusi ohjelmistopäivitys Volvoihin – mukana Apple® CarPlay® -tuki
14. heinäkuu 2022

Yksi uusista toiminnoista on Apple CarPlay -tuki, jonka avulla iPhonen voi yhdistää USB-liitännän kautta Volvoon ja käyttää iPhone-sovelluksia autossa kaikkialla, missä Apple CarPlay on käytettävissä.

Volvo on vuoden 2021 alusta lähtien tarjonnut asiakkailleen OTA-päivityksiä säännöllisesti. Päivitykset ovat keskeinen tekniikka, jolla autonvalmistaja voi tehdä autoistaan koko ajan parempia.

Volvo haluaa jatkuvilla ohjelmistopäivityksillä tehdä auton omistamisesta helpompaa ja joustavampaa. Päivitysten ansiosta asiakkaat saavat nauttia uusimmasta ohjelmistosta ja edistyksellisistä ominaisuuksista muutamalla klikkauksella auton näytössä.

“Automaattiset ohjelmistopäivitykset varmistavat, että asiakkaamme voivat käyttää uusia ominaisuuksia nopeasti ja helposti”, Volvon yhteyskokemusten johtaja Sanela Ibrovic sanoo. “Tämä tarkoittaa myös, että uusi Volvo ei ole enää parhaimmillaan tehtaalta poistuessaan, vaan se paranee jatkuvasti uusien päivitysten ansiosta.”

Edellinen huhtikuussa julkaistu OTA-päivitys on otettu käyttöön yli 197 000 autossa. Uusin päivitys on tullut saataville 14 markkina-alueella, ja Volvo odottaa päivitysten kattaman autojen määrän kasvavan jokaisen uuden julkaisun myötä. Suomessa uusin päivitys koskee noin 3 000 autoa.

Volvo ilmoitti huhtikuun päivityksen yhteydessä, että kaikki uudet Volvo -mallit voivat jatkossa vastaanottaa ohjelmistopäivityksiä, mikä tarkoittaa, että yhtiö edistyy merkittävästi tavoitteessaan tehdä asiakkaiden autoista aina vain parempia ajan kuluessa.

14.7.2022 

Volvo Car Finland