Volvo C40

Volvo C40 Recharge

Täyssähkö

Uusi Volvo C40 Recharge

Tule koeajamaan Volvon ensimmäinen täysin sähköinen crossover - Volvo C40. Käynnistä auto, lähde liikkeelle ja nauti yhden polkimen ajosta, tasaisesta kiihtyvyydestä ja nelivedosta – täysin ilman pakokaasupäästöjä.

Täyssähköinen crossover

Volvo C40 takavalot
Volvo C40 etuvalo
Volvo C40 kuljettajan näyttö
Volvo C40 Harman-Kardon
Volvo C40
580 km
Toimintamatka (jopa)
27 min
Arvioitu DC-pikalautausaika (10-80%)
16,2 kWh
Energiankulutus (kWh / 100 km, Single)
4,7 s
0 - 100 km/h (Twin)

Täyssähköinen C40 on uuden sukupolven crossover

Skandinaavista designia edustava C40 Recharge on upea yhdistelmä toiminnallisuutta, yksinkertaisuutta ja ammattitaitoa. Sisätilat ovat tunnelmaltaan rauhalliset ja mukavat, ja ne on suunniteltu ergonomiaa silmällä pitäen.

Nopeampi lataus, enemmän kilometrejä

Uuden sukupolven sähköiset voimansiirtomme tehostavat C40:n kapasiteettia pidemmällä toimintamatkalla ja nopeammalla DC-pikalatauksella.

Ketterä takaveto

C40 Rechargeen on saatavilla yhden tai kahden moottorin voimansiirto. Yhden moottorin voimansiirto on nyt takavetoinen, mikä parantaa auton ketteryyttä ja tekee ajamisesta entistäkin nautinnollisempaa.

Volvo C40 lyhyesti

Huippuluokan Harman Kardon -äänentoisto

Ensiluokkainen, lisävarusteena saatava audiojärjestelmä tuo upean äänimaailman ympärillesi. Se liikuttaa ja tekee joka hetkestä nautinnollisemman musiikkityylistä riippumatta.

Aina ajan tasalla

C40 Recharge vastaanottaa automaattisia langattomia ohjelmistopäivityksiä. Autosi on aina ajan tasalla.

Kuljettajaa tukeva tekniikka

Älykäs kuljettajaa avustava tekniikka voi auttaa havaitsemaan ja välttämään muita ajoneuvoja, jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja suuria eläimiä.

Pikselivalot

Kummassakin ajovaloyksikössä on 84 LED-pikselivaloa, jotka mukautuvat C40 Rechargen edessä olevaan liikenteeseen ja valaisevat tehokkaasti.

C40 Recharge on Volvon ensimmäinen täysin sähköinen crossover. Mallistossa takavetoiset Single ja Single Extended Range sekä nelivetoinen kahdella moottorilla varustettu Twin. Toimintamatka sähköllä jopa 580 km. Volvoon saumattomasti integroidut Googlen palvelut yhdistävät auton verkkoon ja avustavat ajon aikana.

Saatavilla olevat Volvo C40 -autot

Bilia yksityisleasing

772 €/kk

24 kk 36 kk 48 kk
10 tkm 15 tkm 20 tkm 25 tkm 30 tkm

Sisältää:

  • Alumiinivanteet 19"
  • Google Automotive Services: Google Assistant, Google Maps navigointi ja kartat, Google Play Store
  • Volvo Cars -sovellus
  • LED ajovalot ja automaattiset kaukovalot
  • Pysäköintitutka eteen ja taakse
  • Pysäköintikamera taakse

Hinnat ovat suuntaa antavia. Pyydä omiin tarpeisiisi räätälöity tarjous myyjältämme. Kuukausivuokra sisältää toimitusmaksun ja talvirenkaat.