Volvo XC40

Kompakti citymaasturi

XC40 on kompakti citymaasturi, joka on suunniteltu urbaaniin ympäristöön, planeettamme parhaaksi. Mallistossa nyt Volvon ensimmäinen täyssähköauto XC40 Recharge, sekä kevythybridi- ja lataushybridiversiot. Tutustu malleihin ja varaa koeajo Biliasta.

XC40

Kevythybridi/Bensiini

Uusi Volvo XC40 – Pieni katumaasturi suurilla innovaatioilla. Citymaasturin rohkea ja ilmeikäs muotoilu yhdistyy kompaktiin tehokkuuteen. Sisustan jokainen soppi on täynnä fiksuja säilytysratkaisuja. Tavarakoukkuja, isot ovilokerot, piilotettuja lokeroita – sinä itse päätät, miten hyödynnät Volvo XC40:n monipuolisia säilytystiloja.

XC40 Recharge

Lataushybridi

XC40 tekee kaupunkielämästä mutkattomampaa. Nollapäästöt ja tinkimättömän suorituskyvyn varmistaa T4 ja T5 Twin Engine -versio plug-in-hybriditeknologialla, joka avaa uusia mahdollisuuksia innostaville ja taloudellisille ajokokemuksille. Pure-sähkötilassa voit ajaa XC40 Recharge -lataushybridilläsi ilman pakokaasupäästöjä jopa 44 km.

XC40 Recharge

Täyssähkö

Volvon ensimmäinen SUV-täyssähköauto on nyt meillä. Se on suunniteltu sinua ja yhteistä maailmaamme varten. Ajaminen on tasaista ja intuitiivista. Ota mukava asento, valitse vaihde ja aja – ei erillistä käynnistyspainiketta. Yhdellä polkimella tapahtuva ajo saa auton tottelemaan käskyjäsi viiveettä. Tarjolla on yksimoottorinen, etuvetoinen P6 tai kaksimoottorinen, nelivetoinen P8.