Tuulilasin vaihto ja korjaus

Volvo alkuperäinen tuulilasi - tärkeä osa turvallisuutta

Vaihdattamalla Volvosi tuulilasi Biliassa varmistat, ettei autosi turvallisuus vähene tuulilasin vaihdon myötä. Alkuperäinen Volvo -tuulilasi, oikea liima, oikeat työmenetelmät ja koulutetut Volvo -mekaanikot takaavat että Volvosi turvallisuus säilyy myös tuulilasinvaihdon jälkeen.

Tuulilasin vaihto

Nykyaikaisissa autoissa tuulilasi on tärkeä osa turvallisuusjärjestelmää. Se on tärkeä osa auton kestävää rakennetta, ja se vaikuttaa siihen miten auto muuttaa muotoaan törmäyksessä tai ympäriajossa, ja sen lujuus voi estää kattoa painumasta sisään. Tuulilasi myös tukee matkustajan puoleista turvatyynyä, jolloin se voi laueta oikein.

Väärin asennettu tuulilasi - johtuupa virhe sitten puutteellisista tiedoista/taidoista, väärästä liimasta, riittämättömästä kovettumisajasta tai vääristä työmenetelmistä - voi vakavasti vaarantaa autosi turvallisuuden. Hinta alk. 479€ (S60(11-), V60, V60CC, S60CC peruslasi). Kysy tarjousta omaan Volvoosi.

Tuulilasin korjaus

Jos kiveniskun aiheuttama vahinko ei ole liian suuri, se kannattaa korjata. Vauriokohta voi edetä nopeasti joten varaa aika korjaukseen heti. Tuulilasin korjaus hinta alk. 69€