Laatu ja ympäristö

Bilian toimintaa ohjaavat palvelun laatu ja ympäristöarvot, joiden pohjana on ISO 9001 laatujärjestelmä ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmä. AKL-Sertifiointi Oy on myöntänyt Bilialle ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioinnit ja ne ovat voimassa Bilian kaikissa toimipisteissä.

Bilia on Volvon koti

Bilia Oy Ab toimii pääkaupunkiseudulla Volvo -henkilöautojen jälleenmyyjänä. Bilia on Volvo Car Finland Oy Ab:n tytäryhtiö, jonka toimipisteet sijaitsevat Kaivokselassa, Herttoniemessä ja Olarissa.

Palveluihimme kuuluvat uusien Volvojen ja Volvo Selekt -vaihtoautojen myynti sekä huolto- ja korjauspalvelut. Volvo-toimintojen ohella myymme myös muun merkkisiä laadukkaita vaihtoautoja.

Bilian tuottamissa palveluissa korkea laatu ja ympäristöasiat ovat etusijalla. Olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen toiminnassamme. Uusien Volvo -mallien moottorit ovat vähäpäästöisiä ja tehokkaita ja kasvava osa varustettu myös Plug in Hybridi latausjärjestelmällä. Volvo Selekt -vaihtoautot ovat vaihtoautojen parhaimmistoa: huolella valittuja, tarkastettuja ja huollettuja. Myönnämme jokaiseen myymäämme vaihtoautoon takuun.

Bilian huollossa sinua palvelevat erikoiskoulutuksen saaneet Omamekaanikot. 
He huolehtivat siitä, että autosi huoltoasiat hoituvat mutkattomasti ilman välikäsiä. Omamekaanikko-palvelussa ei ole kyse pelkästään auton huoltamisesta, vaan paremman palvelun tarjoamisesta sinulle henkilökohtaisesti

Bilia haluaa olla Suomen ympäristöystävällisin autotalo. Seuraamme ja noudatamme meitä koskevaa lainsäädäntöä.

Soveltamiemme jätteenkäsittely- ja kierrätysjärjestelmien johdosta kaatopaikkajätettä ei muodostu lainkaan.

Bilian toimintaa ohjaavat palvelun laatu ja ympäristöarvot, joiden pohjana on ISO 9001 laatujärjestelmä ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmä. AKL-Sertifiointi on myöntänyt Bilialle ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioinnit ja ne ovat voimassa kaikissa Bilian toimipisteissä.

Bilia Kaivoksela oli Suomen ensimmäinen autotalo, jolle myönnettiin  ISO 14001 ympäristösertifikaatti. Tämä sertifikaatti laajentui kattamaan kaikki Bilian toimipisteet vuonna 1999.

Tervetuloa täyden palvelun autotaloon, jossa jokainen työntekijä vastaa laadun syntymisestä ja huolehtii ympäristöstä.

Bilia Oy Ab
4.9.2018


Mats Lille

toimitusjohtaja